Sztem az Egist messze nem olyan szivesen veszik a kulfoldi alapok, mint a Ricsit, mert fundamentalisan sokkal szarabb. Jelenleg a Ricsit Globus szerint alap veszi, es az huzni fogja amig veszi. Remelem, meg hetfore is maradt nekik.
Suti, a gyogyszeres hir erdekes, kivancsi vagyok mi a realitasa, mert durvan hangzik ha meg tovabb szedik le roluk a bort. Ehhez mar pofa kell..
En meg annyiert ebedeltem. :)))
Ezeknek elment az eszuk, OTP mar 8250, ami indexek repulnek. Szep Karacsony lehet, ha eltalaljuk ennek az egesznek a tetejet. (Sztem vhol a jovo heten meglesz, ezt igy nem lehet tovabb tartani.)
Te Globi, ez valami iszonyat ami itt megy! Ennyire komoly forgalmat a nagy esesben lattam utoljara, remelem, nem fogy el hamar a lovejuk! Fotit is nezegeted? Szted meddig maszhat fel, eleg sok van abbol is.
akpo,
remélhetőleg bár nem vészes a dolcsi gyengülése szerintem mivel nem korábbi szintre kúszott vissza ezekben a pill. péld. az euróbal szemben. Átmeneti lesz szerintem a hatás lásd. múltkoriban a le-fel kilengése.
Ennek ellenére indult meg a ricsi a napokban pedig a 190-et nyaldosta lassan a dolcsevíta.
Richter topik