Várhatóan 2010-ig nem vezetik be az úthasználattal arányos elektronikus díjfizetési rendszert (ED) - értesült a Világgazdaság kormányzati forrásokból. Éves szinten 30 milliárd forintnyi extra bevétel esik ki ezzel a költségvetésből.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=98465
gazdi-bodri
semmi bajom a románokkal, csak azért vetettem fel, mert ha útdíjakról van szó, azzal érvelnek,hogy a magas útdíj miatt kikerülnek minket és kevesebb pénz fog befolyni.
Na most az ukránok és a románok elég nehezen tudnak minket kikerülni.
Egyébként tranzitárut említettem.
Tudod hogy mukodik a nemzetkozi fuvarozas? Ul a roman kozvetito az irodajaban, es szerzodik a torok kamionossal hogy vigye el a francia pujkabort a roman huzfeldolgozoba. Szerinted itt meg szamit hogy milyen erdekelsegek vannak? Egy ilyen uzleten mindenki nyerhet. Persze a kamion vegigjarja egesz europat, es lehet hogy a szuper minosegu keszitmenyt viszi aztan budapestre, majd ott megrakjak a kinai munkasok altall legyartott hamisitott markas Jolidon fehernemuvel es viszi Belgiumba.
Tulipan
nekem Erdélybe utazgató ismerőseim azt mesélik, hogy ti magyarok sajnáltok minket amiért itt élünk, a románok meg lesajnának minket ugyanezért.
Kun Béláék 1918-ban pénzzel és fegyverekkel támogatták a román hadsereget (természetesen még azelőtt, mielőtt a Tiszánál a vörös hadsereg megpróbálta volna feltartóztani ugyanazt a román hadsereget).
Ma ugyanez van.
Ezért mondom a mai kormány természetes jogutódja az 1919-esnek, az 1949-től -1989-ig regnáló uralomnak és azóta s folyamatosan hatalmon vannak, ha nem is mindig kormányon...
Romania a tortenelem folyaman, csak akkor fejlodott, mikor kulfoldi uralkodoi voltak. 5-6 ev?
Addig Ti mit fogtok csinalni? Varjatok hogy megelozzenek benneteket? es kozben sajnaljatok magatokat? En nem ilyennek ismerem a magyart!
romaniaban elek, minden alkalommal mikor velemenyt olvasok errol az orszagrol, meglep az, hogy mennyire tajekozatlanok vagytok. A roman kamionos nem rohog rajtatok, hanem eszi meg a sarga irigyseg mert latja mennyivel jobbak a ti utjaitok. Szidhatjatok a magyar politikai elitet, de bizony egy dolog biztos, Ok legalabb tettek valamit a fejlodesert! meg ha a sajat zsebeikbe is befolyt nemi kis jovedelem.
az hogy versenytarsaitok vagyunk, az piszok jo lenne!!! jartam mar par europai orszagban, amig csak azt tudtak rolam hogy magyar nemzetisegu vagyok, kozombosen udvariasak voltak, mikor meglattak a hivatalos irataimat....azt ne irigyeljetek.
Rajtunk röhög a román kamionos
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=98465