Sziasztok,
Talán sikerül egy TIPPSAROK-hoz méltó új topicot elindítani...
Többsz ör érték Zolko-t és másokat olyan attrocitások, hogy nem szólt időben, mikor eladott egy általa favorizált részvényt...
Ebbe a topicba lehetne önkéntes alapon beírni, hogy kinek mije van, és akkor a többi fórumot látogató is látná, hogy ki milyen poziból beszél.
Persze ennek csak akkor van értelme, ha ugyan önkéntes a rendszer, de ha valaki belép, az konzekvensen közölné a tranzakcióit... Persze elsődlegesen nem a TDT tranzakciókra gondoltam, hanem a napon túliakra...
Amúgy úgy gondolom, hogy egyikünk se bennfentes, vagy a tőzsde meghatározó szereplője, ezért ezeknek a beírásoknak, csak egymásnak adott infok hitelességét igazolnák...
Kezdem én, 3/4 rész PFLAXom van és 1/4 TVK-m
De ma ment, és Wedge ráadásul főleg longozott! Én csak arra mutattam rá, hogy játszott, de nem tudta felülteljesíteni azt, aki nem csinált semmit. Tehát hiába játszott, 0 többletért kockáztatott. Persze , ez csak egy nap, én benne vagyok, hogy hosszabb távon is összehasonlítjuk. Az t gondolom - mégegyszer röviden összefoglalva - egyértelmű trendnél követni kell és kész. Ha rangeben nyomjuk, vagy nincs trend, akkor oké a napos/néhány napos játék. Trendben a játék szvsz sok hűhó semmiért (és akkor még jó ha semmiért, nem bukóért).
Csak úgy számolgatok: Egis V 9915 E 9990 0,45% Matáv V 818 E 833 1,5% Mol V 10645 E 10645 -0,3% Ricsi V 23860 E 23905 -0,12% (A %-ok jutalék levonása után értendőek.) Nem ismerem a befektetett pénzeket, de ez most legyen mind1. TFH ezek egymás után történtek, vagy egyidejűleg, de mindegyik full pénzzel. Ekkor egész napra 1,52% jön ki. Sok játékkal, rengeteg kockázattal, egész napos figyeléssel és idegeskedéssel. A BUX tök véletlenül éppen ennyit ment ma. Azaz, ha SEMMIT nem csinálsz, csak megvan a 4 blued (amiből 3-mal amúgy játszottál is ma), akkor pont ugyanennyit hoz! És azt mondtad, jó nap volt, tehát nem is jön össze mindig így... Félreértés ne essék, nem Wedget b@szogatom. Csak szeretném megmutatni, hogy szvsz a ki-be ugrálgatás, dt-zés jól hangzik, egy-egy mázlis napon felülteljesíthet, de hosszú távon lemarad a közép/hosszú távú befektetéshez képest. És összehasonlíthatatla nul nagyobb kockázattal, idővel és idegességgel jár.
PORTFOLIO
Talán sikerül egy TIPPSAROK-hoz méltó új topicot elindítani...
Többsz ör érték Zolko-t és másokat olyan attrocitások, hogy nem szólt időben, mikor eladott egy általa favorizált részvényt...
Ebbe a topicba lehetne önkéntes alapon beírni, hogy kinek mije van, és akkor a többi fórumot látogató is látná, hogy ki milyen poziból beszél.
Persze ennek csak akkor van értelme, ha ugyan önkéntes a rendszer, de ha valaki belép, az konzekvensen közölné a tranzakcióit... Persze elsődlegesen nem a TDT tranzakciókra gondoltam, hanem a napon túliakra...
Amúgy úgy gondolom, hogy egyikünk se bennfentes, vagy a tőzsde meghatározó szereplője, ezért ezeknek a beírásoknak, csak egymásnak adott infok hitelességét igazolnák...
Kezdem én, 3/4 rész PFLAXom van és 1/4 TVK-m