Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
azt elfogadom hogy a név még a régi, de a részvények darabszáma ki kell hogy adja a 100%-ot. akkor is ha piros hó esik... én mérnök vagyok, és ez nálam nagyon fontos. Az is lehet hogy én nem vagyok valami infó birtokában, vagy az én számításomban van a hiba, akkor meg azért zavar, illetve pörgök rajta, mert ez is mérnöki precízitásból adódik. Szóval ha tévedek akkor addig megyek míg meg nam találom a miérteket.
Nyugi a tuti. Ehhez BÉT és KELER is kell, ami elég lassú folyamat. ÚJ név új ISIN ez idő elvileg! Ne háborogj, mert most nincs igazad ebbe. Dolgozik mindenki ezen is ebben biztos lehetsz!
Azt esetleg nem tudjátok elképzelni, hogy nem a 19k-t adják, hanem a másik nagytulaj száll ki, mert úgy véli, hogy talán már nem annyira nagyon penge a dolog mint a 19k átadása előtt volt?
Engem nem igazán érdekel, hogy valaki elszórta-e mind a 19 db mostanihoz képest is féláron kapott részvényét. Ha igen jól tette. Egyszerűen nekem az a hajmeresztő, hogy a BÉT adatlapon levő adadtok (még mindig PLOTINUS és nam AKKO!!!) mutatnak egy valamikori képet, meg a portfolio ír cikkekben összevissza számokat amiből nekem sehogy sem jön ki a 100%... attól hogy a magyar tőzsdén vagyunk, és a legtöbb részvényben megállapítható, hogy a transzparencia, a kisbüfik felé érvényesül utoljára (ezt elfogadjuk, nem is rinyálok miatta). De azért hogy 50+50 az nem 100 azzal egyszerűen nem tudok mit kezdeni... valaki felveszi a fizetését, mint befektetői kapcsolattartó a cégnél, valaki felveszi a fizetését a BÉT-en a kibocsátok adatainak frissítéséért, valaki a portfolionál cikkek írásáért...
tudom, ezt csak azért írtam, mert itt a topikban kicsit úgy van beállítva, hogy minden eladott részvényt ők adnak el :) de ezt ugyebár nem tudhatjuk. és lehet, hogy nem is ment ki annyi eddig mint amennyire mi itt gondolunk, de az is lehet h sokkal több ment ki belőle
azt nem tudjuk, és nem is feltételezem, hogy mindenképp ő szórja. nekem csak nem jön össze a részvények darabszáma a %-okkla, ami azért számomra mint kisbefektetőenk érdekes infó lenne, hogy menniy a valós közkéz.
átnézem hát ha hozzá tudok tenni valamit, de sztem azt se kellene fixre venni, hogy minden forgalomban megfordult rv-t abból a pakkból adnak el :) vagy? ma eddig megfordult 1959 db, honnan tudjuk, hogy ezt mind azok adják akiknél a 20k van?
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)