Amiket írok ezek vélemények, nem bántasbol írom. Veszel egy csomó opust. De ha a bux padlót fog pl. az opus előbb padlót fog mint egy otp, mol, richter pl.
őrmester meg ilyen szarokat főleg...felhuzzák 20 darabbal..Amúgy évek óta ilikvid , most kerül a valós értékére 300 ft kb, meg kezd kereskedés féle kialakulni.. Elköveted azt a hibát mint sokan hogy, egész nap lesik a napi mozgásokat és apillanat hevében naponta belevesznek mondván itt biztos fordul..
Szerintem nem gondolod meg, de te hozod a döntésedet ez a része normális. Az se normális h én csak otpbe görgetek egy nagy összeget, meg van valamennyi allampapir
Nem kell minden nap venni kényszeresen valamit...az más ha van lehetőség amit nem lehet kihagyni. De nem gondolom hogy OTPnél 200 pont vagy Opusnál 15-20 pont akkora business...
Minden tiszteletem Pomper-é, de néha én is azon gondolkodom amennyire a MOL-t jól látja, az Otp valahogy nem őt igazolja--eddig legalábbis..A 4igről én se voltam elragadtatva, meg most sem vagyok de ennél csak jobb lehet..
OTP Szakmai topic