Szerintem sajat tapasztalatabol mindenki tudja milyen az amikor full cashben ul es viszket a tenyere hogy vegyen mar valamit nem? :)
Na most ev vegen eleg jol kitaraztak a nagyobb vevok. Elobb OTP-t boritottak aztan kicsit MOL-t is majd kozvetlenul szilveszter elott a MTEL-t is. Szerintem az hogy az ev elso ket kereskedesi napjan maris ilyen szepen (szep ertsd jo forgalommal jelentos mertekben) emelkedunk azt bizonyitja hogy bizonyos penzek elkoltesre varnak. Ez szerintem jot jelent.
De en most itt a Egonnal szemben a Chartcenter elemzeseben latom a nagyobb realitast miszerint igazan csak akkor mondhatunk velemenyt miutan mar megneztunk par komolyabb forgalmu napot. :)
Ma van a papírban erő, ne felejtsd, hogy 2900 alól indult és két nap alatt 3100 felett van ma erős forgalommal. Csak jönnek e újabb vevők van e pénz a piacon?
Marad e a forgalom ilyen a következő napokban vagy olyan lesz mint az ünnepek előtt, hogy 3180 környékére felment , de napról napra egyre jobban behalt a forgalom és a lendület.
OTP részvényesek ide!