...Holnap mi is emelkedünk,mert most már nem érdekük az árfolyam tartása...bár a Bét már rég elszakadt mindenféle trendtől..most csak a spekiknek kedvez...gyér a piac de nagyon...így nekünk is be kell állni a sorba,ha ejtik akkor fokozatosan venni,amikor húzzák eladni.Mostanában csak így tudok profitálni,de ezt nagyon nem bírom,mert szinte állandóan a laptopon kell lógnom,legalább is figyelni a piacot......s ez egy darabig még biztosan így marad,mert a long még messze van....bár az otp-s barátom azt mondja...tartani,tartani mert föl fog menni....bár ő könnyen beszél mert 2400-n bevásárolt nem csak a cégnek,de magának is....szerinte jan.végére 3900-körül várható az árfolyam.....hát kíváncsian várom...de már 3000-nél is kidobnám....s gondolom mások is.....
Kint ahol van kereskedés látom alakulnak a dogok.
A Dax is 4900 közelében, mi meg ott sem vagyunk, (illetve maradtunk) mint 4700as Daxnál voltunk.
Hát most komolyan mondom talán egy 6000es Dax-ra
lenne egy sápadt 3300-as OTP.
Én nem gondolom, ....de lehet hogy ezzel még túl optimista is vagyok?
Törölt felhasználó2009. 01. 02. 11:06
én má nem hiszek semminek , lehetett volna az is , hogy a január 01 -t is shortolják .. Megnéztem ma : trend , támasz ellenállás okay - ki is tört és most mán jan. 02 van , innen mán nem megy vissza / hang seng usa is dax is jan. 02/ .
Na most Boldog Újévet mindenkinek !
/ óvatosabban emberek ! Hát nem tanultatok éppen eleget ?/
Edig csak olvastam a hozzászólásaitokat,voltak okos és kevésbbé megfontolandó észrevételek, de jövőre bekapcsolódom az érvelésekbe,bár nehéz most okosnak lenni,de sikerült ezt az évet kicsi pluszban zárnom,remélem hasonlóan másoknak is.....mára mindenkinek jó bulizást jövőre pedig sikerekben gazdag Boldog Új Évet......
OTP részvényesek ide!