De nem ekkorát nem volt pánik helyzet mint most eset emelkedett de nem lehetett konkrétan kivenni hogy ez a bank adó hatása. Most egyértelműnek tűnik nagyon. Nyomot hagy a grafikonon ez a jó kifejezés akkorinak nincs nyoma.
2010-ben is esett már voltak erről grafikonok berakva. Arról is sokat volt már szó, hogy a piac előre is áraz, a bankadót akkor is lehetett előre tudni vagy sejteni főleg annak aki nem 100-150 részvényekkel bohóckodik, nem csak megjelent hirtelen reggel a Magyar Közlönyben és akkor mindenki rátenyerelt a piros gombra.
Miért is zárhatjuk ki? Tőzsdén minden elképzelhető! Látom a extra adóval kapcsolatban remek matekozás folyik meddig esik hogy esik stb. De ami már meg történt konkrétan arra senki eddig nem adott választ hogy 2010 jun, bevezetett bankadó hatására miért nem eset az OTP. ha valaki elmondja örülök neki köszi.!!!! Fenti gondolatsort folytatva. ha valaki jól megnézi a grafikonomat hetes!!! Ami szerint az 1-2 hullám ha le kottázódik az árfolyam még mindig csak 10500-11000 körül tart ez időben kb. 2023 vége 2024 első fél éve. Innen indul a 3. emelkedő hullám vége a háborúnak, nincs extra adó a két legfontosabb árfolyam növelő tényező hmm. ugye hogy már így kóserebb a helyzet. Aki hosszú távon tervez valahogy így gondolkodik. Nem a most és azonnal.
Vártam… :) Szerencsére sikerült egy nem túl átlagos fiatalkort építenem magamnak, a semmiből egy országos lefedettségű vállalkozásom lett pillanatok alatt. Így a bevételek egy részét itt forgatom, remélem nem gond! :)
Jó reggelt! Én optimista hangulatban várom ezt a hetet, remélem másokra is átragad és elindulunk felfelé. :) 8700 körül szálltam be újra pénteken, lentebb írt valaki egy 9700-as réstöltést, ennek drukkolok én is. Ha meg tovább esünk akkor stratégiai nyugalom.
Nem otp, de itt vannak a legtöbben, így itt a legnagyobb az esély a válaszra. Szóval előre is bocs, akit zavar. Kérdés, hogy a londoni tőzsdén való kereskedéshez megbízható és megfizethető brokert tudtok ajánlani? Olyasmire gondolok, mint a magyar random capital.
Nekem is megjött az OTP folyószámlára - 15 %. Megjött a részvényeladásból is a pénz. Mostantól külső szemlélő leszek. Ha nagyot esik innen még, akkor talán beleveszek. Rizikósnak érzem most, kíváncsi leszek a hétre, merre megy.
Az csak az összevont adóalapba tartozó jövedelmek után érvényesíthető (pl. munkaviszonyos jövedelem), a különadózó jövedelmek után nem (osztalék, árfolyamnyereség, etü stb).
OTP részvényesek ide!