Gyorsan lenézett az SP és a DAX futi (12 220). Mi fene történt? . No de reggelig kiesik magukat, nyitáskor már fölfele araszolnak. Attól még necces a 12 900 fölötti új csúcs a napokban, pedig 800-900 közé még illene felnézni.
Érdekes nap volt, tök véletlenül kb. 12600-nál majdnem az alján dobtam el a 420 ts-t, aztán volt egy 120-as tl, amit meg 670 tájékán dobtam, kár, hogy nem nagyobbak voltak. Nálam a gyorsak kettő körül átmentek longba (a záróval lekonyultak de még mindig gyenge long), viszont a megerősítő még mindig shortban van, naposon a gyorsak short, rsi viszont 50 felett, így mind a két tf-en kétesélyes, pozi nélkül vagyok.
Korábban azt tapasztaltam, hogy a fordulások gyorsak és fájdalmasak, sokszor rés le nyitásokkal...tulajdonképpen azért, hogy minél kevesebb tudjanak felülni a vonatra.Az, hogy a DAX napközben lemegy 100-150 pontot, de már aznap visszaad 50et és másnap is nulla körül van, netán pluszban nem éles forduló. Persze lehetne mondani, hogy így meg erőt mutat, de ezután zuhan be. Másrészt nekem USA nem shortos most, mondjuk ott a számok se rosszak, mint a németeknél, szóval mire is esnének ugye. Lesz Brexit, nagy a csend Kína-USA között...nyilván bármi lehet, de nekem emiatt inkább longos a piac még szeptemberben.
Nagy Leading Diagonal. A hírre felrántást óvatosan kezelem, akkor ez lehet egy 2. v B most felfelé. Nem akarok elköteleződni, mert nagyon zavaros a kép, még ED is lehet távolról felfelé. Kisebb tf-n nézelődöm, + még az is lehet az ED sincs készen most felfelé és még felhúzzák egyszer a pénteki szintre. (12800-12600 - ez bejött)
Ahogy tegnap is írtam, ma is tartom, a DAX-ban nem látom a 12300 alatti szinteket, USAban főleg nem érzem az esést...ezek után az OTP-ben meglepne, ha nem szúrna fel 13000 körülig...
A Piros négyszöged nem mutat 13 K felé, de azért csinálja amit mondasz:) 12.570 volt ez eddigi alj, általad prognosztizált 12.590 helyett:) Amúgy meg ne felejtsük, el h Turnarround Tuesday van, ebből bármi lehet, ha az amcsik kizöldülnek d.u...
Törölt felhasználó2019. 09. 24. 09:47
Én most kiszálltam (szigorúan pszichikai alapon csak, utáltam már ezt a pozit).
:) Nekem se mai rajz az az ED feltételezés. Mondjuk a végét addig azért nem folytattam. . Ezek szerint ATH-ról még mindig nem zártad ki az újabb alj lehetőségét és a 11 270-es aljról egy nagy B hullám végét látjuk a napokban. Kacérkodom én is ezzel a gondolattal, de még nem merek rá fogadni.
Én most eladtam a short 40 %-át, igazából short jelem van, csak már rég meg akartam szabadulni tőle (a szerencsétlenül induló trade-ket valahogy később sincs kedvem tartani).
Az EBOTPTS25 azért illene felnyúlni a héten, kiütési árfolyama 12.966, ha felmennek akkor a most shortba ültetett népekre jól rá kell ijeszteni, szerintem ha kiütik a TS25-öt akkor 13.050~100 is cél lehetne. Mi a véleményed erről a forgatókönyvről Mester? Nyitó 12.700
OTP részvényesek ide!