Én haladok a saját utamon.....tele ts pakkokkal....este +reggel egy kicsit izgultam látva az amcsik menetelését meg a Dax nyitását..... De maradok a stratégiám mellett...good luck...
A 400-ról való lejövetel olyan befejezetlennek tűnik. Ha akarom elindulhat innen 100-120 környékéről felfele, de ha tisztességesen viselkedik lemegy 10 000- 10 050 közé és onnan indul el. Szintén tisztességtelen viselkedés lenne ha benézne 10k alá kicsivel és nagyon aljas ha lemenne 9 900-ig. Ezek a lehetőségek mára illetve holnapra. Erről az aljról néhány napig mindenképpen felfele az irány. Jön a Mikulás ugye ... Onnan pedig majd meglátjuk. Rövid távon trédelőknek elég ennyi. A hosszútávú várakozáshoz más típusú elemzésre van szükség.
Törölt felhasználó2017. 11. 29. 07:35
Nálam tegnap a gyorsak 110 tájékán adtak long jelet, viszont a megerősítő shortos maradt, így csak megállónak tekintettem, de mivel sok támasz volt (rés, 100 napos, 62-es fibo, 10,7-es p/e) eladtam a shortot. A záróval kb. be is jött a megálló jelzés, kicsit fölé is ment a 110-nek. A záróval nem változott semmi, gyors indikátorok enyhe long, megerősítő továbbra is short határ alatt jóval, így a helyzet továbbra is bizonytalan. Nekem hiányzott a 10500-as szint a felmenetelnél, valamekkora esély továbbra is van rá (főleg ha ránézek a kinti indexekre). Mivel bizonytalan, egyelőre marad a mozi és a mini long.
Azért gondolod mert visszaugrott az utolsó gyertya,ha itt is nyit holnap 150 körül és felfelé indul 180 ig már elég sokan fogják ezt gondolni pedig az a max(10180) még mindig 100 pontal elmarad a mai maxtól simán shortos még ettől, ki is vágom a ma másodszor is visszavett longomat (863)a kicsi maradékkal együtt,mert ha nem marad meg 150-200 között,felett,nehogy 9xxx kezdődő ár legyen hirtelen a 10150-80 ból ha megmarad 10200 körül egész nap inkább visszaveszem ha kell magasabban mint ahol eladom reggel.
OTP részvényesek ide!