Ez a "harmadik esős nap" még spéttel bejöhet. Tegnap az utolsó másfél órában 6500 környékén és alatta kb. 3 milliárd forgalom volt. Ebben sok a forró papír, amit 100-200 ft haszon mellett gyorsan kiszórnak. Utána jöhet egy mélyebb alja 6400-6200 között. A papír most piackövető, nagy bevásárlások piac ellen szoktak történni. Csak el kell kapni, a long esélyes. (Az OTP mindig is a leginkább manipulált papír volt, a tulajdonosnak megint sok pénze van, amivel kezdeni kell valamit.)
Nekem minél több a tapasztalatom, annál kevesebbet keresek. 10 éve én még nem néztem semmiféle átlagot vagy indikátort, ha volt egy kis pénzem egyszerűen beraktam az otp-be aztán, amikor nyerésben volt eladtam (pl. 2006-ban került egy kis mani benyomtam valahol 6000 táján, aztán kb. fél év múlva eladtam 9000-nél). A válságig az otp hosszabb távon gyakorlatilag csak felfelé ment, elég volt annyi, hogy ültél rajta.
ilyen játék ez kolega.
Én is elszámoltam az esést, hozzád hasonlóan, min egy leszúrást vártam volna_:) mind1
Első megérzés :D
Mikor kiszálltam 6857en már vettem elő a graft és számoltam a visszavételi szinteket be is lőttem a megbízásokat: azt hiszem 6704 talán, meg 6489 re :D
Jó, még aznap vettem 680x on :D... és töröltem az alsó vételeket. Most fentről van lentről nincs. zseniális megoldás:D
azt hiszem itt a bűnös, engedtem: lemaradok a további szakaszról. Mohóság..ismerős
Ugye egy rossz (csúcs) helyen belépett poziból már hátrány van, mert meg kell szorítani a nadrág szíjat ha nem akarsz egy sávban full tőkével beszállni.
Ta alapon is ott egy kiszálló volt igy is másod célárig ment. (nálam)
Ha már nem jött össze, legalább tanuljunk a hibánkból, és elemezzük vissza a történteket.
Igen, sajnos még mindig (elég sokszor hajszál híján maradok le egy-egy jó trade-ről, mert nem lépek azonnal, amikor úgy érzem, hogy kellene). Úgy hogy az utóbbi 3 nap minden eredmény nélkül megint eléggé elvette a kedvemet a tőzsdétől (de szolgált tanulságokkal) és sok dolgom van a munkahelyen, úgy hogy most inkább azzal fogok foglalkozni.
A legszebb az volt, hogy a Prímagáznál nem kellett kifizetni a teljes lóvét, én egy 300 ezer forintos pakkot vettem 180 ezerért. Emlékszem a rohangálásra, amikor egy hónap alatt felment (3300-ra vagy 4300-ra, már nem emlékszem), az összes családtagot és ismerőst végigjártam, mire tudtam szerezni 120 ezer kp-t, hogy kifizessem a teljes vételárat és el tudjam adni.
én 97-ben vettem az első részvényem, rába, tvk broki vetette velem, 2500-on rábát, buktam rajt, tvk-n is....6 éve van netbrokim, mindent egybe vetve nyereséges vagyok, a baj az h ez a netbroki függővé tesz, csak ránézel naponta, ha nincs azért, ha van azért....
Ha már a régi idők és függőség: ha jól emlékszem (most nincs kedvem utána kotorni) 91 decemberében jegyeztem Prímagázt (több órát kellett sorban állni) 1300 forintért, kb. egy hónappal később 2900-ért adtam el.
Az otp-t kibocsátáskor 1200-ért vettem és akkor még 1000 volt a névértéke (ez olyan, mint ha most 120 forintért tudnál venni).
OTP részvényesek ide!