Köszi a támogatást! Nem értem tényleg mások miért mínuszolnak nekem?
Segítő szándékkel írtam délelőtt, hogy shortolni kell és eladni, mert tömés van. De csak néhány fórumozó realizált.
Bezzeg a bux1012-esek nyitották a shortokat, és én is...
Nem értem, hogy más befektetők hogyan kereskednek? Ha egyszer ott a jel, hogy eladni, akkor eladni kell + shortolni!
Hogyan tűnt jó vételnek, mikor a Dow-t a 200-as mozgó megállította, itt meg még rés is volt, és fölötte nyitottunk. A tegnapi Dow nem mondott sem jót, sem rosszat, itt meg már azt hitték mindegy mennyi, akkor is megéri. A bolondok órája meg nálam sokkal tapasztaltabbaktól van. Ma a nap nagy részét ők határozták meg.
Törölt felhasználó2010. 06. 03. 17:58
Az a baj hogy cáfolni vagy szépiteni se tudják mert akkor Varga mitfog mondani a hétvégén??
ne okoskodjál már kereke,,,miről beszélsz?
nem tűnt fel hogy minden vaskos plusszban volt...?
bolondoknak nevezel itt embereket, akik vettek 5700-5800 között, mikor nagyon is jó vételnek tűnt...a dax és usa alapján bőven lehetnénk 6200 környékén is akár...
Ki gondolta, hogy ez a buta fajankó pánikot fog kelteni..?
én már eladtam a rábáim, utoljára a válság előtt volt... volt is pár szép bukó amikor 2szer visszavettem, hogy ez az alja, pedig nagyon szerettem :)
viszont ilyen hangulatban nem szeretnék most beleülni semmibe, majd ha elzavarták a macit... jó kis papper amúgy :)
Kósa Lajos ügyvezető alelnök államcsőddel riogatott és a "vártnál sokkal rosszabb a helyzet" típusú üzenetet fogalmazott meg.
Nem tudom mire számítottak. Remélem, hogy nem az 1998-as + büdzsére gondoltak, hogy lesz miből dőzsölni. Ezek rosszabbak mint a komcsik, mert a pofájukat sem tartani. Hát most rendesen a szarba nyomták az országot. Ebből hogy mászunk ki?
Látom kaptad is a mínuszt, pedig a mínuszoló 'okoskák' nyomták oda a mézesbödönt a macinak. Remélem nem marad itt a maci végleg az ilyeneket felkoncolni, ha meg mégis, hát én is elveszem a pénzüket, mert nem takarodnak innen.
OTP részvényesek ide!