Aranyos vagy , éppen ezt teszem........Flóridában keresek üdülőt , de gyere ide ki és majd látni fogod az igazságot.
Én sem akartal elhinni.......ami még tavaly tengerparton 500 ezer dollár volt , holnap 350000-ből fogunk alkudni , de itt még legalább 15-20%-os csökkenést várnak a leendő két évben.......van gond......csak szégyenlik.......bérelni fogok de venni nem.....
j.maci
nem kell magyarázkodnod, de nekem gagyi az ez meg az lesz és akkor majd jól megmondom miért volt igazam címü szösszenetek.
én mondok neked a tényeket: SZVSZ az otp jó vétel a mai áron még ha le is nyomják 6,5k-ig de az csak idöleges a normál ára 9,3k ehhez közel lesz 3hónapon belül,ha kialakul a végsö tulajd. struktúra akkor megy a helyére a papír.
Én csak azt nem értem mi köze bármihez is, hogy merre buzergálják a kamatunkat. Szerintem hót mindegy.
Egyébként van realitása a 6500-as Otp-nek, de nem feltétlen fog bekövetkezni. Ha igen az jó beszálló lesz a kövi 3 évre. Ahhoz, hogy oda essünk még 1x tesztelni kéne a 7650-et és kell egy vaskos csonti valahonnan. Na és erre rájön még a magyar mutyesz...
Napon belül meg tök fölös az irányokat kérdezgetni, a jelenlegi klíma tök kiszámíthatatlan.
Hosszútávon tuti nyerő az Oti, csak a beszálló a kérdéses. Aki nincs poziba és biztosra akar menni, annak én kivárást javasolnék mindenképp.
Grimbo
(magánbefektető 12 milla tőkével és 6 év tapasztalat)
OTP részvényesek ide!