Tényleg nem akarlak eltántoritani a véleményedtől végülis 50-50% hogy igazad van de az egyik az 100%.
Őrök dolog rossz hírre venni kell,jó hírre eladni.
Amerikában a bankok hány %-a ment csődbe (vagy vitték csődbe,lehet hogy megérte nekik,nem tudom hogy milyen kiskapúk vannak a törvényekben) és Európában a bankok hány % ment csődbe?Tudom hogy nem illik ilyeneket írni, de ez akkor baromság amit írtál hogy párhuzamot vontál az amerikai bankrendszerrel és a európai bankrendszerrel.Olyan mintha azt mondanád hogy a férfi meg a nő ugyan olyan:)))
OTP ha nem kapott volna hitel akkor is pénzügyi mutatók terén szana szét verné a mezőnyt.Tőkemegfelelőség egy kicsit csökkene de semmi többet nem vennél észre most meg valamennyivel nő a kamat költség.De a biztonság érzet nekik fontosabb mint a szaros kamatköltség.
Nem ritka a -10%, felfüggesztéssel, nemzetközi hangulattol függetlenül. Elég, ha a wood elkezdi önteni, elég nagy tömeget halmozott fel idáig. Nem beszélve a Cashline 1200000 short zárásairól.
Mondhatnám, akkor készülj még. :)
Ugye nem hiszed, hogy a jelenlegi állás mellett (ráadásul nem ártana figyelembe venni az elmúlt időszak mozgásait sem) csak úgy áttöri a 20 napos mozgót, majd betölti a rést és alázár? Mindezt egy nap alatt... De miért is csinálná?
Törölt felhasználó2009. 10. 23. 11:49
5 napos időtávon:
FTSE250,DAX csarton fordított fej váll
EUR/USD csinos emelkedő trend semmi sem utal arra hogy fordulna
EUR/HUF fej váll alakzat kezd kiépülni ha ma marad 265 alatt
DOW JONES ha tegnap előtt indokolatlan eladások a nap végén nem jelennek meg akkor egy határozott forditott fej váll alakzat jött létre,amiből úgy tűnik kezd kitörni ahol újabb állomás 10200 lenne.
Valszeg, short zárások voltak. Az adatok ellen menni? sztem, európát bekerítik, aztán jön egy egészséges vissza korrekció 9750-ig. Az SnP sem akarja elhagyni az 1090-et.Hétfőn 5640-es nyitó aztán, zutty, 5320-ig. Ne feletsük el, hogy az összes amerikai bank a csöd szélén tántorog. Az oti hitelből emelt tökét az Ukrán leánynál, szvsz. Nem elhanyagolható hír.
Egy prüdens befektető vagy már 3000-nél várja a W recessziót amit beletoltak a kis buksiába:)))Vagy bank papirokat vesz minden dózisban és tartja legalább addig amig el nem éri az újabb történelmi csúcsot.De ő már TA megvizsgált prüdens befektető.
OTP részvényesek ide!