elhiszem,
ingyenhúsnak mindig ez a hátránya
gondolom a fáljt törölte és nem a vírust távolította el..
meg kell venni eredetiben és az biza kemény pénz, de valaszeg megéri az óvatosaknak, én már 3 hónapja használom két gépen és még élek :)
aki annyira aggódik az adataiért, az úgysem rak fel egy ismeretlen helyről származó progit, viszont én azért küldtem nyogodt lelkiismerettel, mert nem veszélyesebb mint egy ingyenes winampot vagy MSN messenger-t használni... egy védelem nélküli gépet 10 perc alatt letámadhatja valami, így aki nem védekezik egyáltalán az magára vessen :)
Én is 5-15 percet használolm, de a MACD csak ritkán, túl lassú, lehet már megfordult a trend, mire jelez.
A 15 perces RSI is vételit jelzett 1 ütemmel korábban, mint a MACD és a stochastic is sok ütemmel korábban, de ezeknek egy bajuk van, hogy nem lehet tudni, mennyire tartós a trend, mert könnyen mozdulnak.
13:30-14:00 óra között volt egy nagyon erős vételi jelzés, bár azon ugye sokan vitatkoznak, ha a stocha 70% felé megy az vételi jel vagy sem, szerintem az.
A mai napon ezt lehetett volna nagyobb biztonsággal megjátszani szvsz
Nagy valószínűséggel IGEN vírusos amit küldtem 20 embernek. De minden számítógép fel van szerelve egy valamirevaló vírusírtóval ami érzékeli, ha egy kártékony kód aktivizálódik. Mivel én informatikus vagyok megengedhetem magamnak, hogy egy hardveres tűzfalat leszámítva nem használok semmiféle védelmet. Abszolute feleslegesnek tartom, csak visszafogja a gépet. Én még amiatt sem aggódok, hogy a tőzsdei belépési kódomat megszerzik. Lehet értek hozzá vagy nemtom, de soha semmi károm nem származott vírustól. Ha a vírus létezik, egy friss Nod32 úgyis megakadályozza a tevékenységét.
A naposon továbbra is masszívan eladásban van az MACD. Nem 3321 volt az alja ez szinte biztos (én 2300-ig várom szvsz). Most felment 120 pontot, az nem valami sok. Amiokr 1231-ről visszafordult akkor 1700 ról majdnem 1500-ig esett vissza. Az közel 200 forint - az akkor százalékban sokkal több volt, mint ez a mai eltévelyedés. Aki most esésre játszik az ne ilyedjen meg...Szvsz az csinálta jól aki jól megshortolta a bux hatit 16-16500 között, vagy a OTP-t shortolja 3500-3600 közötti szintről. Ők azok akik most ki-be ugrálás nélkül sokat kereshetnek, ha türelmesek és megvárják a következő komolyabb napos MACD jelzést.
Eddig 5 TA kereskedésem volt a héten, ezt nem mondanám soknak. 4 bejött, ez az 5. nem.
Annyi megérzésem volt csak ma, hogy nem lehet full tőkeáttéttel nyomulni ma, mondjuk akkor nem is engedtem volna meg 15-20 pontnál nagyobb veszteséget.
Majd meglátjuk, ha megy TA alapon, ok ha nem, akkor marad a hosszútávú befektetés.
DT-re az órás nem elég gyors, a napos meg teljesen használhatatlan. 15 perceset ajánlom, az gyorsabban reagál. Azon a MACD ma délelőtt adott vételi jelzést. Az órás csak késő délután. Bár az is igaz, hogy az órás már 3550-3600 között eladást mutatott, amit azért 200 pont nyerővel magunktól is illnene zárni...Esetleg az 5 perceset is lehet figyelni, de én nem szeretem. Néha már a 15 perces is túl sok ugrálásra ösztönözne, nemhogy egy rövidebb időtávú.
Én DT-re a 15 perceset használom, és azon is legtöbbször megvárom a bollinger összeszűkülését.
Szia!
El tudnád küldeni nekem is? Nem KBC-s vagyok, Ebrokit használok, viszont a tőzsdét megpróbálom komolyan venni. előre is köszi.
spekimama@gmail.com
Törölt felhasználó2009. 06. 23. 17:47
Na, a 17:44-es hír megadhatja a kezdő lendületet a régiónak holnapra.
OTP részvényesek ide!