sosem nem tudhatod hogy felesleges amig meg nem probaltad es ki nem derult hogy tenyleg felesleges volt :)
ugyhoyg en altalaban megprobalom amiben hiszek
tuti jo otlet? :)
valami 20 korul volt a csucs nem?
30-ra meg felszurhat ugy hogy onnan visszaesik 50-et megvarnam esetleg...
bar tudom oras macd-t szereted es az most delelott meg jol nezett ki
en az aljat megvarva 39-rol csippentettem bele
de ha 14.30-ig nem tud 70 fole menni rendesen akkor kockazatos tartani
ugyanis ha gyenge az adat akkor ugy lefordul mint a pinty ha jo ugyan megy fel de akkor mar keso iranyba allni
mindenesetre obama 100 nap programja azt hangoztatja a media hogy igazi sikertortenet hiszen nagyon aktivan reagalt minden problemara es iyg a gazdasag fizikailag ugyan meg nem de pszichologiailag kezd helyrerazodni
igy bizoma gdp es inflacios adatokban is :) jo erv nem? :)
szia.
miert adtad el 2670-en? eladni az emelkedo csatorna aljan...
de miert varod, hogy tanacsot (konkret, szamszerusitett) tanacsot adjunk hogy hova, mikor es mibe fektesd a penzedet?
vedd meg a csatorna aljan es add el a tetejen. vigyazz a 15 napos mozgoatlagra. Ennyi. Ha ezt megtetted elvegezted, amit egy kezdo megtehet, a tobbi a szerencse dolga.
megj.: a csatorna aljan vagyunk. 15 napos mozgo 2520
hat mindannyian nagyon orulnenk (es a jovoben sokat gazdagodnank) ha tudnank erre a valaszt..
sztem elkepzelheto h lesz nyarig meg 2000 alatt, de nemtom mennyi az eselye.. passz
Jól látod az egyik felét a dolgoknak ,egyenlőre nem igen megy feljebb,de a másik részbe tévedsz ez 1-2 hónap konszolidációs időszak és korrekció után feljebb fog menni.
Persze,de mi a tipp,lesz még ennél lényegesen alacsonyabb nyárig?Bocsi a buta kérdésekért,de mindent,és ennek az ellenkezőjét is lehet olvasni egy naon belül különböző elemzőktöl.
OTP részvényesek ide!