..feltételezem, hogy a nagy befektetők azt gondolják, a GDP jobb lesz, mert a negyedéves céges gyorsok is jobbak lettek...a kettő meg kéz a kézben jár...
Én sajna 2600-ért kidobtam tegnap mindent a nap végén, erre ma jócskán pluszban nyitott.. 2635-s átlagáron belecsíptem egy pici pakkot DT-nek, de nem a korábbi mennyiségem van most benne, én is inkább annk örülnék, ha visszajönne értem.... Voltaképp nagy kamunak érzem most ezt az emelkedést, csúnya visszateszt jöhet ha nem is ma, de holnap vagy azután.. Közeleg a péntek.. :))))
Te ezt telejesen jól látod ,én is ezen az állásponton vagyok ,ha megfigyelted a régebbi írásaimat. A kérdést nem is neked idéztem inkább azoknak akik itt azt gondolják hogy egy hét és az oti 3200 lessz.A véleményem nekem is az a fő trend innen fölfelé menetel,de nem ugy ahogy itt azt sokan gondolják (nem eggyik napról a másikra)
Elgondolkodtam ezen a pozi dolgon.
Azt gondolom, a realizált bukó is valamilyen szinten pozi. Mert ha nem realizálom, poziban vagyok, de így hogy realizáltam, mégis hajt valami olyasmi kényszer, mintha poziban lennék.
Mindenesetre érdekes.
OTP részvényesek ide!