jah,
hat en meg adtam ra 99-nel
meglatjuk
olyan giga nagy beesesre azert nem szamitok de 24xx also szintjehez lemegy szerintem
bar most meg korai meglatni azt hiszem
Én is arra gondoltam, hogy Bécsbe kellene menni, Budapesti környéki ingatlan, és nem tőzsdére kell a pénz, de gondolom, ott jóval jobbak a feltételek, de lehet hogy tévedek.
nem is az a baj hogy hibazott vagy sem hanem hogy allandoan fecsegsz es meg mindig nem tanultal semmit abbol amit hallottal :)
de semmi baj szerintem kerdezgess nyugodtan csak itt gondolom tobben azert ajanlottak neked hogy inkabb ne tozsdezz mert hidd el itt konnyu a lovet elvesziteni es esetleg neked meg konnyebb lesz :)
tehat csak ovni akartak joszandekkal
értem. nem kioktatásnak szántam, épp ellenkezőleg. (bár fura, hogy ez magyarázatra szorul :))
szóval aki ennyire kezdő, mint itt egyébként többen, annak nem hiszem, hogy jó, ha ezt a topikot böngészi azért, hogy majd jól megtanul fortélyokat. (hasznos olvasnivalók is vannak, de a többség nem az)
ráadásul nyámnyi elég befolyásolhatónak tűnik, neki ezért kifejezetten tilos lenne. de ez csak az én véleményem.
neki kellene állni felderíteni azokat az oldalakat, forrásokat, amik hasznosak (ez mindenkinek más lehet, korábban pl. ez a topik nekem kifejezetten az volt), esetleg kereskedés nélkül figyelni, mi történik, mit tenne, ha kereskedne, ezt esetleg vezetni papíron, akkor látná, hogy mennyire gondolkodott jól. aztán pár hónap után kicsit megismerné a tőzsde természetét, és élesben is nekiállhatna.
(én legalábbis így kezdeném, ha elölről kellene :))
OTP részvényesek ide!