20Kkat vettem, meg a vegen par ezreket, par szazakat. Nem tomok 3-5-10millional tobbet egy ilyen papirba sem ugyanazon kezdo arszinten. Tegnap 32on is adhattam volna, meg 31.5on a 65ks vevore, meg 600Ks vevore 30ra, nem tettem. Viszont remenykednem nem szabad a tozsden. En gyorsan forgok mar. Ez volt kifizetodo mostanaban
Bux hati shorttal fogtam ma mar. 38930as longokat 38950en kidobtam a kinti beveresre, majd ugyanonnan 23konti short 38950rol, az visszaveve 39820on. Most semmim nincs, sem hatim, sem reszvenyem. Uj lappal inditom a napot. Ha csak bux hatira koncentralok, akkor tobbet keresek
Törölt felhasználó2019. 08. 28. 14:44
Ezekszerint még 200k sem volt? Többre számítottam :)
Nem a bizalmam inogott meg. 30as kitoresre vettem. Sajnos jott egy globalis para. 3Ft sincs a veszzteseg. Ez mar maskor boven megvolt ezen a papion. Kar neznem meddig nyomizgatjak. Ugyanugy varom fel, lefele nem fogom beszelni, sem varni. Ennyi. Money managment
Ha megindul most örülök neki, ha nem, annak is mert akkor még tudok venni szeptember elején :) Majd ha elfogy a remegők és forintozóké megindul. Ha ez bekövetkezik, ráadásul "véletlen" kipattanna valami hír is akkor ez nem 100ig menne ;)
:))) sokan csak kapizsgálják még messziről nézegetik mint az estmédiát 20- 40 között. Aztán 100 felett meg már csak olyan beírás volt hogy venni kellett volna
NUTEX RALI INDULT