700 db, azaz kb 300 eFt értékú 1 db kötés volt ma. Vevő bármely spekuláns lehetett. Eladó meg egy ijedős kisbüfi is, aki nem bízik a kötelező vételi ajánlat teljesítésében (e részvény esetében azért nem vehetünk rá mérget).
Nem erre kellene pazarolni szerintem a vizsgálatokat.
De holnap sávszélesítés, mehet normálisan a kereskedés.
Gondolom nem kérdés, hogy Norbi vagy valaki strómannja vette a részvényeket ma.
Hiszen amit 400 alatt megtud venni, annak a különbözete talált pénz.
Az az érdekes, hogy volt aki eladott ennyiért.
Valószínübb hogy Norbi adott a strómannak hátha be tudja indítani a kereskedést az ijedőseknél.
Egy vizsgálatot megérne az biztos.
Norbi maga volt az....önkötés....esetleg Réka, bár neki ez már magas....ahogy Kiss Ádám mondta a Showderklub-ban: "Réka olyan, mint a zsiráf: nagyobb a szeme, mint az agya."
Akinek sok-sok Norbi részvénye van és ma 700 darab(hétszáz) vételével 20%-ot emelt az áron, az nem járt rosszul. :) Vajon ki lehetett? És holnap mi lesz?
lehet, hogy Neked van igazad, hogy ezzel szombaton is lehet kereskedni...valamelyik update franchise shopban adnak érte teljeskiörlézsű (nem elírás) norbi lófaszt...
félreértés ne essék, most már én sem vennék. ez a hajó elúszott. aki 5 után ma bead holnap 20% limitre vételt, az talán kap holnap valamennyit...azokét kapja akik nem vettékki az eladási megbízásukat feljebb.
amúgy meg hogy miből fizetné ki: szerintem az aprónép mint mi, semmit nem tudunk :D de egy ilyen hír után, minden pénzügyi elemzés ellenére biztosra vehető szerintem a 440. egyszercsak meg lesz rá a pénz :)
énis vennék, de lehet beérném hétfőn plusz 20%-al és dobnám.
én inkább azt nem értem hogy néhányezer támasz után minek beállni 44ezrediknek :D azt a pár kattintást is sajnálnám rá kiadni a megbízást. úgyse jut. talán nap végén párszázat vagy esetleg 1-2ezret leadnak, talán. :D a sor végén minek állnak? nagy az isten állatkertje.
Norbi Update Nyrt.
link
(Vagy ez már tényleg a vég...?)