Topiknyitó: Portfolio 2017. 06. 07. 14:16

Minden eddiginél kínosabb napokra készülhet Trump  

Ugrás a cikkhez
Május közepén bombaként robbant Donald Trump eddigi legsúlyosabb politikai botránya, amelyben központi szerepet játszott Oroszország amerikai elnökválasztási beavatkozásának lehetõsége. Ma és holnap több vezetõ hírszerzési
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
elemes
elemes 2017. 06. 08. 07:40
#4
már lezajlott az NSA és a CIA igazgatójának meghallgatása. amikor azt kérdezték tőlök, hogy Trump megpróbálta-e befolyásolni a működésüket (például rá akarta-e venni őket, hogy ejtsék az orosz kötődéseivel kapcsolatos nyomozást), egyikük sem válaszolt: "az elnökkel folytatott párbeszéd magánjellegű volt, amit egy nyilvános fórumon nem ismételhet el."
elemes
elemes 2017. 06. 08. 06:14
Előzmény: #2  elemes
#3
és valóban: link Kiszivárgott James Comey, az FBI nemrég botrányos körülmények közt menesztett igazgatójának csütörtökön várható beszéde. Ezek alapján Trump tényleg felszólította, hogy "engedje el" a biztonsági tanácsadó Michael Flynn orosz kapcsolatai körüli nyomozást. Az elnök azt is mondta neki, hogy "hűséget vár" tőle, és hogy nem fogadott prostituáltat Moszkvában.
elemes
elemes 2017. 06. 07. 14:16
Előzmény: #1  portfolio
#2
nehéz helyzet -- az elnök tanácsadó attól tartanak, hogy szócsatába bocsátkozik. Trump viszont csak Putyinra hallgat. Nade ha Putyinnal beszél, akkor még jobban magára húzza a vizes lepedőt.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek