Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: Tőzsde) vezérigazgatója a PHYLAXIA PHARMA Gyógyszer-, Oltóanyag- és Agrobiológiai Készítményeket Gyártó és Forgalmazó Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.) kibocsátó (továbbiakban: Kibocsátó) törzsrészvényeinek tőzsdei kereskedését a 2008. április 11-i Tőzsdenapra felfüggeszti. A vezérigazgató kötelezi a Kibocsátót, hogy a felfüggesztést kiváltó okkal kapcsolatos soronkívüli tájékoztatását a tőzsdei szabályoknak megfelelően tegye közzé. Amennyiben a Kibocsátó részvényeinek kereskedését befolyásoló információ a kereskedési idő vége előtt a tőzsdei szabályoknak megfelelően nyilvánosságra kerül, úgy a Tőzsde vezérigazgatója a Kibocsátó törzsrészvényeinek kereskedését határozattal visszaállíthatja.
Indokolás
A Kibocsátó 2008. április 10-én tájékoztatta a Tőzsdét arról, hogy Igazgatósága 2008. április 11. napján 10 órától ülést tart, melynek során előreláthatólag nagy fajsúlyú akvizíciós döntések születhetnek. A társaság soronkívüli tájékoztatásának nyilvánosságra hozatalát megelőzően esetlegesen nyilvánosságra kerülő információk felhasználásának megakadályozása érdekében kezdeményezte a Tőzsdénél törzsrészvényei tőzsdei kereskedésének felfüggesztését a 2008. április 11-i Tőzsdenapra a társaság soronkívüli bejelentéséig.
”A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság Szabályzata a Bevezetési és Forgalombantartási Szabályokról” című szabályzat 23.1 d) pontja szerint a Tőzsde az adott értékpapír kereskedését felfüggesztheti amennyiben a Kibocsátó az indok(ok) megjelölésével kéri értékpapírjainak legfeljebb 10 (Tíz) napig terjedő felfüggesztését a soronkívüli tájékoztatásának nyilvánosságra hozatalát megelőzőn nyilvánosságra kerülő információk felhasználásának megakadályozása érdekében. A befektetők érdekeinek védelme, illetve a piac információkkal történő ellátása a részvények kereskedésének felfüggesztését indokolja. A fentiekre tekintettel a Tőzsde vezérigazgatója a rendelkező részben foglaltak szerint határozott.
szia JéPé :o) sztem van benne pár hibácska :o) az eco-ról nekem más volt a véleményem, egyértelmű volt 125 gyűjögetés.
az más kérdés, hogy ez a hír akkora kamu... miért lenne érdekük, hogy kapjanak részvényt ha eléri a 211-et, mikor tömve vannak részvénnyel ?! HMM ? :o)))
szóval sztem szépen adogattak tegnap és ma is azt fogják tenni, szvsz !
hipp-hipp-hipp civin-trükk ;o) úgy látszik átvették ...
de mivel itt több tőlem sokkal okosabb ember is azt "mondta" hogy nem szabad kispapírt venni, mert feleződni fognak még :o) ezért inamba szállt a bátorságom :o)
eléggé befolyásolható vagyok, sajnos ... még mindig, kivéve, amikor nem hagyom magam, de akkor is sajnos :o))) sül ki belőle.
a 15k-s buxról már ne is szóljak ... sztem ítéletnapig is várhatom ...
Szolj, ha hibat leltel benne mert azonnal cserelem le a tolmacsomat egy oroszra :-)
Nem voltal az discos, nem csak Te vartad azt le 100-ra. Annak valoban ott korul lett volna a landolasi helye ... hala egy menedzsmentes trukknek, ujra az otletek arazodasat lathatjuk az arfolyamban, es fele annyit sem a fundaset. Igy utolag, mostmar tenyleg lathato, hogy szerdai rossz hirre (is) / hirrel (is) inkabb csak kiontettek pappereket, es tartott a mar javaban -igencsak- jo ideje tarto bennfentessegen alapulo reszvenyvasarlas, hisz esni sem tudott rendesen.
Na akkor az elmaradt link megegyszer. Ezuttal is kivanok szep kezdetu napot Neked es MIndenkinek !
Lindus,
kerdes e meg a kerdesed? :-)
Remelem nem volt gond, hogy a Te kis Tozsdes Szalonodban , egy kicsit ,mas nyelven sugdoloztam :-)
Mai ténykedéseim:
Tegnapi 125-ös és tegnapelőtti 126-os econet vételnek örülés, nem eladás. Már csak jól kéne tudni majd kiszállni.
Tegnapi 314-315-ös tvnetwork vétel eladása ma 330-on, 328-on, 320-on.
Otp vétel 7000-en, alatta nem adták.
Utolsó 40 percben 828-on Mtelekom vétel, záróban 838-on eladás.
Cserébe a nem túl sikeres belenyúlások: 4000-es, 4100-as freesoft vétel az utóbbi két nap gyengélkedése alapján most mégsem tűnik olyan megnyugtatónak, és a régóta tartó rába gyűjtögetésem sem igazolta még, hogy jó döntés lenne. És persze a humetben a csodavárás... :-)
Pár nappal ezelőtt vettem 25-ön phylt, mert eddig megtartotta, aztán néztem, ahogy lemegy 24-re illetve 23-ra, hát nem örültem. 26-on bent állok eladáson, de a holnapi - hétvégi hírek után lehet hogy visszavonom.
Összességében azért sikeres nap volt, jó lenne végre egy ilyen széria is, mert az utóbbi időben csak a bénázás ment.
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)