A certiben költség van, ha magad kereskedsz TDT-vel ami tőkeáttételes akkor jóval olcsóbb ráadásul sokkal likvidebb, szóval semmi értelme az Erstevel üzletelni, aki velük üzletel megszívja!
azt nézted hány darab certi ment a levesbe? mert ha mondjuk több tízezer db, akkor valóban lehet, hogy a nagy leszúrás pont az erste certi kényszerzására volt...
Igen, érdekes szám, én is néztem, de ha mind 16500 körüli átlaggal tudták eladni, akkor kb. reális. Én 300 körüli maradványértékkel számoltam ha a normál szinten történik a zárás, de ez a certi "szépsége", nagy volánál benne van, hogy megszívja az ember.
Számolgatom, az idei eredmény még az utolsó negyedéves töketlenkedésekkel is 30% felett lesz, kb. hoztam a BUX idei teljesítményét. Nem egy nagy durranás, főleg ilyen évben, de nem is siralmas. Ezt az évet innen már elengedem, lazulok egy kicsit. Új szabály van a cégnél, nem vihetünk át szabadságot, én meg már évek óta görgettem magam előtt egy adagot, most hirtelen lett 17 napom amit idén ki kell venni, így már alig fogok dolgozni, a legjobb apropó egy kis feltöltődésre :)
monjduk én a kiütött certisek helyében rákérdeznék az Ersténél, hogy jött ki a 106-os maradváynyérték. ekkora lyuk nem volt azért a könyvben... valaki írta is, hogy 200-225 körül lett volna a korrekt érték....
Hát igen. Ráadásul volt egy kósza pillanatom, hogy átviszem a másikba, de túl nagy volt a bukta, hogy nagyobb pénzt ismét kockára tegyek. Ha csak azt a darabszámot átviszem kiütéskor akkor is már 8 millió plusz lenne :D
Ja es meg ma gumisnal is voltam, felrakatni a teli gumikat. Mindent egy nap :) 6ezer az is ismerosnel, felnisen, csak csavar le es fel centirozva. Taxi olcsobb :)
Na mar el is irtam az ezret. Ezt nehez napon belul koordinalni 49130-49160as ertekek 50130-50160akart lenni. Ugye azert is nehez, mert bux lent volt 49800on, koveto haija meg 50130. Itt ezrest maskeppen irjuk mar
Beteg nap volt, az biztos. Bux 50250nyito utan, erre orult vevo erkezik hatiba 50500ra, adtam is neki, bux leesett 49800ra, hati csak 49130ra, 49160on be is zartam shortot, onnan elindult fel, ott kozte volt megint egy jo short 50290-350kozott adva es 50210en zarva. Utana elmentem intezni kocsit, hagytam a napot. Mire visszajovok, 51400bux :) Mondom mi van itt?!?! Elkezdtem adni 51440tol 51490ig, mondom ekkorat nem mehet zaroig, usa szakad, dax -1%. De ment, 51600ig adtam, 51500as zaroban zartam, de bukos lett, mert 500alatt adtam tobbet+broker dij. Ilyen is van :) legalabb nem harom ezer ponton at adtam :)
leves