Karácsonyra azt kérem, hogy a KEG térjen vissza jövőre a tőzsdére, vagy tűnjön el örökre mindazokkal együtt akik ezt a helyzetét okozták, hivatalból ezt eltűrik!
Tisztelt Uram!
A domain név korábban más szolgáltatónál volt, aki felmondta azt, majd
a törléskor egy ügyfelünk megrendelésére beregisztráltuk az Ő nevére.
Más információnk nincs a névvel kapcsolatban, esetleg a korábbi
regisztrátort lehetne megkeresni ezzel kapcsolatban.
Üdvözlettel
Horváth Péter
Intronet Kft
Meg is jött a válasz! Bár nem egészen erre számítottam! :D "A cím nem található
Üzenetét nem sikerült kézbesíteni a(z) kegnyrt@keg.hu címre, mert a(z) keg.hu domain nem található. Ellenőrizze, hogy nem gépelte-e el, esetleg nem írt-e bele felesleges szóközt, és próbálja újra" Hát erről ennyit! Kinél lehetne feljelenteni őket?
Tényleg nagy szívességet tenne az, aki átvenné tőlem ezt a 350db gyújtósnak valót! Emiatt fizetem a befektetési számlám vezetési díját és nem tudom lezárni és még csak reményt sem látok rá, hogy megszabaduljak tőle. A bank felteszi a kezét, nem segít semmiben. :( Ha tényleg van rá hajlandóság, hogy átvedd, nagyon megköszönném!
Pedig aranybánya lehetne a KEG, minden adott hozzá és az is lesz hamarosan, legalábbis bízom benne. A tótok janiznak itt 4 millió részvénnyel, a többi 11 millió hol a f.szban van? Csak néznek mint a birkák, ahogy lopják a pénzüket, közben még bégetnek is. Beee, Beee, Lopjaaatok meeeeeg, Beeee, Beeee. A rablók meg röhögnek.
A Synergonnál is érdekelt vagyok a két számlán kb.4 milliót nem tudok
adóoptimalizálásra felhasználni kb.4 éve. + a másik számla amit nem
tudok kimásolni.1161DB. -1.802.570FT.-T
Nekem is volt már korábban ilyen gondolatom, amikor hagyták zavartalanul garázdálkodni a "tulajokat".Amúgy nincsenek illúzióim, de a jelenleginél már minden csak jobb lehet.
Bújkálnak a susnyásban. Bújkálnak a hatóságok elől, nem csinálnak beszámolót, nem hívnak össze közgyűlést, csak azt nem tudom, hogy mi a f.sz van. Miért is hagyják ezt a hatóságok? Mert ott is emberek dolgoznak és szeretnek jól megtömött borítékot kapni, a lé a lényeg a rablók szerint, a részvényesek meg bekaphatják. Törvények: ha, ha, ha. Ezekre nem vonatkoznak. Miért nincsenek előzetesben? Mert bőr az egér... Üzleti ajánlatokra nem válaszolnak! Minek is válaszolnának, nem az a céljuk. Közben megy a mutyika, lopika...
A BÉT nem adhat egyéni kérésre részletes információt a kibocsátók és saját viszonylatában fennálló tartozásokról, a szankciót tartalmazó határozatok is elsődlegesen az adott döntés indokolása miatt tartalmazzák a tartozás pontos mértékét. -- A BÉT maga is tapasztalta, valamint üzleti partnere is jelezte már, hogy nem tud a KEG-gel kapcsolatba lépni, az ezzel kapcsolatos vizsgálat jelenleg is folyamatban van.
Az üzleti ajánlatra se válaszolnak,mert az okosok a hivatalos e-mail címet is megszüntették. --------- Nem hiszek benne,hogy normális keretek között le tudna menni egy komolyabb közgyűlés. Felesleges kevesebb részvénnyel bohóckodni,időpazarlás. ------- Szerintem itt csak egy út járható, majd lesz valami az már ide kevés.
A társaság beszerzései kizárólag USD és EUR alapon történtek, értékesítései viszont a jelentéssel érintett időszakban nagyrészt forint alapon. Így a forint árfolyam ingadozásai kedvezőtlen hatással voltak a gazdálkodásra. ------- Nem tudni,hogy mostanában a 325 ft. körüli euróval mire mennek.
Remélem hamarosan kattan a bilincs a kutyák szőrös büdös mancsán, majd bevágódik a zárkaajtó, kattan a zár és kiéhezett kancigány horda veszi kezelésbe őket. Már várják a sitten a friss húst! Naggyon várják!!!
A nyomozás 2016-ban indult különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és rossz minőségű gáztermékforgalomba hozatala miatt, jelenleg két embert gyanúsítanak.Az egyik gyanúsított Milan Meciar. - A KEG nem teszi közzé a mérlegbeszámolóját, amiért már több millió forintra megbírságolták a céget és Meciart is,aki emiatt pert indított. - A hatóságok minden oldalról szorongatják a KEG vezetését, a cég látszólag zavartalanul működik, a kistulajdonosok pedig továbbra sem kapnak érdemi információt.
Kedves Stiv, Köszi a választ. A CIB Banknál vagyok, ott akarom a számlámat megszűntetni. Megpróbálom ezen a közvetlen e-mail címen is felvenni velük a kapcsolatot. A kapcsolattartó oldalukon már írtam, de még nem jött reakció tőlük. Remélem lesz előrelépés. Esetleg valaki nem tud olyan céget, aki átvesz ilyen döglött részvényeket?
Sziasztok, Van nyamvadt 350db KEG részvényem, amit nem tudok eladni a tőzsdén, viszont e miatt nem tudom lezárni a bankszámlámat a régi bankomnál. Tud valaki segíteni, hogy hogyan tudnék megszabadulni tőlük? Próbáltam felhívni a KEG céget a neten talált telefonszámon, de a számon előfizető nem kapcsolható! Milyen meglepő! Köszönöm előre is a segítséget
A Budapesti Értéktőzsde Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: Tőzsde)vezérigazgatója a KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság(székhelye: 2545 Dunaalmás, 0704/35.) kibocsátóval (a továbbiakban: Kibocsátó) szemben alkalmazott elkülönítés szankciót 2018. július 19. napjától további 6 (Hat) hónapos időtartamra meghosszabbítja. https://www.bet.hu/newkibdata/127104306/KEG_elk_l_n_t_s_meghosszabb_t_sa_VH_20180713.pdf
Jól kiemelted a lényeget, magyarul bukta a kisrészvényeseknek. Évekig szabadon garázdálkodhattak, senki nem akadályozta meg, igazából asszisztált hozzá a felügyelet. Nagyon durva!!!!
"Amennyiben a mostani célvizsgálat is megállapításokkal zárulna, az felvetheti a KEG részvényeknek a BÉT-ről való törlésére vonatkozó intézkedés alkalmazását. "
08:34 Kispapírok kereskedését függesztette fel az MNB.... A maffia meg hasát fogja a nevetéstől, erre az elkésett intézkedésre. Ez már csak a kisbefektetők szivatására jó.
Szerintem sem rád értette a fickó, jó ember lehet, bár korábban nyalizott a tótoknak. Szerintem kapcsolatban lehetett a kreggel... Kedves PBSC mondd el mit tudsz, nincs értelme tovább hallgatnod és fedezni a disznókat!!! Tud valaki valami frisset a kregről, letartóztatták már a kisbalboát, a visonka tönkretevőjét, a tolvaj csődmestert?
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?