én is vettem 400-n, mert úgy kalkuláltam, hogy legalább még ma visszanéz 420 fölé.. de egyelőre kilátástalan, örülnek, ha megfogják az öntést ezen a szinten... főleg ha usa lefelé megy ma, az is az eladói oldalt segíti...azért 350-370 alá már nem kéne esnie.. (nem ma, talán ma itt megáll... hanem a közeljövőben) ott érdemes lenne venni nagyobb tétellel is...
úgy, hogy valamelyik nagyspeka kiszáll szép haszonnal, aki a 300-t megfoghatta... most az próbálja tartani aki gondolom 380 felett meghúzta... de az is lehet a tulaj ad el megint... thomass-t kellene azzal kapcsolatban kérdezni. :)
de tény, nagy valószínűséggel aki kiszáll az is visszaveszi olcsóbban, de ezek nem egy nap alatt futják az ilyen meccseket, lehet el kezd majd ez is lefelé csorogni, mint a genesis, aztán majd pár hét mulva megint megindul.... voltaképp veszik, elég nagy tétel talál gazdára... itt csak az a félő, hogy nehogy megint tőkétemeljenek...
de az tény, elég erős lesz ez a szint... nah persze ha megint aportos dolog lesz, akkor szerintem most már felrobbantja valamelyik beragadt speka a keg vezért...
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?