Nézd, mindig is hajlandó vagyok elfogadni nálam tapasztaltabbaktól a meglátásaikat, tanulni tőlük. de ha ezt személyeskedés, mások lenézése kíséretében teszik, akkor nem érdekel.
Azt hittem, lehet Veled normális hangnemben beszélni - tévedtem--
Én nem ugrottam Neked, megkérlek, Te se tedd.
A híreket igenis kreálják - hangulatkeltés az egész... A statisztikát is úgy hozzák ki, ahogy akarják (zömmel)...
Nagyon jól látszik, amikor a félig üres, - félig tele pohár esetét nézzük: ha akarom, nagyon rossz dolgom van, mert már alig van vizem, "segítség, szomjan halok!" vagy pedig de jó, van fél pohár vizem, nem fogok szomjan halni! :-)))
Vagy szerinted az hogyan lehetséges, hogy Kubában, ahol olyan szegények az emberek, boldogabbak, mint mi itt, a gazdag Európában?
Vagy nézhetjük az OTP 2008-as válságbeli árát.
Az OTP-nek a fundájával semmi baj nem volt, a hírekkel, a pánikkeltéssel mégis sikerült levinni az árfolyamát 1.200 ft-ra. Becsődölt, rosszabb lett azalatt fundásan, amíg 6 ezer valamennyiről lezúgott 1.200-ig? Nem, ugyanolyan maradt... Csak az emberek pánikoltak (meg shortoltak)
igen ezt értem,hogy ha nincs több rossz hír,akkor nyílván nincs mire eladni.ugyanakkor augusztus eleje óta mikor beszakadt a piac az amcsi adsságplafon miatt egy csomó rossz hír jött amire estek is,csakhogy az esések mindig magasról történtek a csatorna tetejéről,és most ott vagyunk,hogy tulajdonképpen azóta oldalazásban van a piac miközben romlott a helyzet,és megoldás meg nem nagyon látszik. lehet rosszul látom.:) persze ott a serpenyő másik oldala,hogy vállalati szinten még nem látjuk a profit warningokat.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?