Nem tudom, de pont tegnap este fogott el egy olyan érzés, hogy most már szerintem hiába próbálnak meg még több rossz hírt kreálni, már immunisak lettünk rá, már nem lehet paráztatni. Mára a Postfolio is rájött :-)))
Bár ekkorea emelkedés után azért most már megint jönnek a "rendkívüli kockázatok Magyarországon, "Amerika nagyobb pácban van, mint gondolnánk", stb.
az hogy dax korrekciózott még érthető,mert az sp-hez képest sokat esett. azt már kevésbé értem,hogy az sp is elkezdett rallyzni a nagy semmire.de fogjuk rá,hogy a csatornában most teszteli a tetejét.ha már azt is elhaygja ,akkor végképp megzápultak sztem a befektetők.a görög story még nincs lezárva,ott van a többi adóssággal küzdő ország. a gazd növekedés lassul.nemtom mire ez a nagy optimizmus.
a fed,az eu hetek óta semmi épkézláb ötletet nem mutattak fel.
Meglátjuk usa mit csinál ma, addig nem mondok semmit, este többet látunk vagy holnap reggel. fölfelé 5800 az ellenállás, lefelé 5530, alatta 5416-5482 rés a támasz. S&P is jó nagy rést csinált, meglátjuk, mit kezd vele, illetve kezd-e vagy megy tovább 1200 felé.
Laikus (húú, de hüle neved van még mindig .:-))), szerintem pont hogy bolond dolog +13%-nál shortot nyitni, úgy hogy előtte napokig limittel esett és soha nem látott mértékben volt túladott. Akkor az ott már SC és nem shortot kell nyitni, hanem longot.
Tee, ahogy limitelt lefelé az otp napokon keresztül minden külső körülménytől mentesen úgy limitelhet felfelé is. Ma elég nagy forgalom volt. A holnapi napban inkább az van benne, hogy réssel fölfelé nyit és szigetforduló lesz..
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?