Vegyel ma, vsag holna, vagy azután és nem kell jegyezned 2800Ft-on...Megspórolsz egy kis pénzt...
Törölt felhasználó2007. 05. 30. 15:35
Gyakorlatban 12:05-kor elérte a 20%-ot, az 1482 Ft. Akkor nem állt le a kereskedése? Mert jelen pillanatban is folyik! Vagy Aki hajlandó ennyiért eladni az kereskedhet, csak alatta és felette tilos?
Ha valaki nagyon adni akarna, megtehetné izompapa:) De nem akarodzik senkinek adni. Már fejben mindenki a 2800Ft-ra készül, ezen az áron ajándék a részvény, szerintem 2500Ft ig bátran lehet venni.
majd kijön nemsokára a hir. ( mindig igy szokott) hogy a genesist eladott ennyi és ennyi pakkot valakinek..:)) aztán rácsodálkozik mindenki a világra! :P
Valóban zavaros egy kicsit a dolog, de ha nem lett volna ennyi eladó, akkor a maximált áron kaptam volna meg, amire betettem reggel nyitás előtt :) 1482Ft volt az en elképzelésem a nyitásra, és milyen olcson kaptam meg. Rég kerestem ennyit egy nap alatt:) Megvan a Kubai utam egy személyre, holnap jön a másik fele:) Pénteken már a gyerek is jöhet velünk:)
Valóban zavaros egy kicsit a dolog, de ha nem lett volna ennyi eladó, akkor a maximált áron kaptam volna meg, amire betettem reggel nyitás előtt :) 1482Ft volt az en elképzelésem a nyitásra, és milyen olcson kaptam meg. Rég kerestem ennyit egy nap alatt:) Megvan a Kubai utam egy személyre, holnap jön a másik fele:) Pénteken már a gyerek is jöhet velünk:)
Izzósmen a múltkor 1500-ér vett és 800-ér adott, majd aztán jól bevásárolt 1300-on de ott csak kevesebbet bukott mert 900-ér kiöntött.
most meg eladta majdnem ahol vette, aztán amit tartogat azt majd bukóban dobja ki.
rámegy a középisis ösztöndíja izzósmennek a dologra:-)))))
zepi, ebben a formájában a tőkeemelés egyelőre értelmezhetetlen.
ha nem így lenne, nem adtak volna ma el 400.000 darabot, hanem egyből 1482-n nyitott volna és minim. forgalom egész nap.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...