jaja, mostmár inkább hajlok a 6 napos átlagra mint az 5000-re....azmeg szerintem jó ha 2500 lesz, de inkább alatta....
bár egy szó sincs az árfolyamkarbantartásról.
A jegyzésihez képest min 10 de inkáb 20%-kal alatta lesz majd a piaci ár, lásd most is a 2800-hoz képest.
Szal ha 2500, akkor kb 2000 lesz..hát tényleg fasza.
En ott voltam,beszeltem a Fund tulajaval is szemelyesen,ENGEM meggyozott, szerintem tudja mit csinal, sot azt is hogy feltehetoleg kik fognak jegyezni, 2-3 heten belul valoszinuleg nagy bejelentesre varhatunk.
Ennyi.
Viszont pogacsa nem volt, csak szendvics:(
Azért nem válaltak garanciát,mert meglátásuk szerint nem lesz rá szükség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez a lényeg!!!!
Törölt felhasználó2007. 09. 24. 13:11
Talán az eseményeket legjobban az árfolyammozgás minősiti. Fasza, fél évig ebben fog pangani a pénz...utána meg a felét fogja érni:))))
de hogy lehtne 2500 kibocsátás ha az átlag magasabb??
Törölt felhasználó2007. 09. 24. 13:11
Arra nem gondoltok, hogy a következő is történhet:
nagybefektető feltünése vagy egyéb jó hír (mert nem csak az a hír, ha a Fund garanciát vállal) hatására az árfolyam elszabadulására számít a menedzsment. Ha a tőkeemelés ezen ár alatt lesz, akkor bizony reális, hogy a Fund nélkül is sikeres jegyzés lehet.
Ebben a megközelítésben a max 5000 Ft-os jegyzési ár lehetőséget teremthet arra, hogy érdekessé tegye pl alapok számára a papírt.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...