ÜDVÖZLÖK MINDEN FUSO RÉSZVÉNYEST ÉS SZIMPATIZÁNST ÉS KÍVÁNOK NEKIK SOK SIKERT ÉS JÓ FÓRUMOZÁST!:-)
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)
A választ az eredeti kérdésedre sajnos nem tudom, de Poczkodinak maradt még 1,5M darab. Sokunknak itt az a véleménye, hogy hirtelen kellett valamire a pénz. Meglátjuk...
Teljesen igazad van! Mindenki annyival játsszon, amennyit nem sajnál.
Van akinek nevetséges mennyiség még az is, amit én vettem.:))
Figyelj mert ez hamarosan megindul...remélem:)))
az eredeti kérdésemre ugyan senkitől nem jött válasz, mindegy :D
köszönöm igen van egy kis minusz odaát, de az arányok nem hosszhatók párhuzamba azzal amit itt szenvedtem volna el... itt néhány forint is komoly tétel, ott több tíz forint sem annyira komoly. épp ez az előnye ennek a papírnak, és ezért követem ;) nyerő irányba dúrván nyerő tud lenni.
más: tök jól esik, hatalmas tételeket néztek ki belőlem is. szerintem terítem lapjaim. 240 részvénnyel vagyok bent synibne (akit érdekel számolja ki akkor itt mennyim volt akkor mielőtt távoztam :P) és tovább 100.000nek keresek helyet. szummában 200-at szántam 2 féle részvényre és tőzsdézésre. se többet se kevesebbet. ilyen formán az 500db syni nekem sok, másnak meg kevés :D tudnék többet bevonni, de ez a határ, nem csinálok szerencsejátékot a tőzsdéből. annyira még nem értek hozzá :)
Asszem tomi kicsit korán szállt be oda(462). Most várja a syni rallit. (Mondjuk én is vettem 450-en 500-at, de az nem olyan veszélyes tétel.)
Remélem a panny és star kiábrándultak is átjönnek ide, mert ez a cég legalább dolgozik:))
Poczkodi 30.-i eladása mögé sikerült valamit kideríteni? a vezetői eladások sose jó hírek. nyilván nem feltétlen kell rájuk alapozni, de azért nem szabad figyelmen kívül se hagyni.
ugyanakkor láttam hogy a felhasználók száma bővült. az nagyon jó hír volt. továbbra is figyelemmel kísérem ezt a papírt. mielőtt 55ről visszakacsázott, hozogatott szépen 38tól felfelé...
Jó reggelt kívánok Mindenkinek!
Ebben egyetértek, közelítve ahhoz az árszinthez lesz majd kapkodás-szét fogják tépni. Aki meg lemarad az kimarad. Csak addig el kell jutni. Itt a siker nem 1-2 nap alatt érik be:)
Na de ezt már kifejtettem párszor.
Szép napot Jó kereskedést!:)
Akárki akármit mond, csak idő kérdése mikor indul meg ez a rv. /szerintem nem sok idő kell neki/ Most a Bét-en talán ez az egyetlen papír amibe van valami.
FUSO: RALLY!!!
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)