ÜDVÖZLÖK MINDEN FUSO RÉSZVÉNYEST ÉS SZIMPATIZÁNST ÉS KÍVÁNOK NEKIK SOK SIKERT ÉS JÓ FÓRUMOZÁST!:-)
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)
Hogy a rendőrségen van és nyomoznak, ez a komoly dolog! Remélem szépen meg fogják őket büntetni ahogy más országokban szokták, hogy elmenjen a kedvük az ilyen és hasonló dolgoktól!
Én úgymond érzelmileg kötődöm ehhez a céghez mivel már egyszer nagyon sokat kerestem velük, még az elején. Akkor kezdtem hobbi szinten tőzsdézni. Amikor 550 volt vettem és eladtam 1000-ért. Akkor még reménykedtem. Most meg már nem, lesz ami lesz.
50 Ft-tól lefelé újra vettem őket.
hogy a kiszórást megsegítsék az árakba is belenyúlkálhatnak
lásd a Fekete dobozos cikk
még Hybrid korukban Németo-ban vásárlásra buzdítottak hírlevelekben óriási kamukkal, bejelentve hogy aznap mennyit vesznek és meddig megy Bill Gatest -és Andrea(!) Merkelt emlegetve
a fórumukon ment a felháborodás és többen felnyomták őket az ottani tőzsdefelügyeletnél a Bafinnál amely a német ügyészségre dobta
a cikkek 2 magyar gyanúsítottat emlegettek
ami nem váltotta be a várakozásukat
és a leírása miatt az sajáttőke lecsökkent a jegyzett tőke 2/3-a alá
olyankor tőkét kell rendezni
természetesen 19 HUF-nál nem jegyez a kutya sem 50HUF kp-ért
hát ilyenkör vagy leszállítják a jegyzett tőkét vagy apportálnak
általában olyan árfolyamon hogy nekik megérje
azaz bekalkulálva hogy 19 az akkori árfolyam és nagy tételben akarnak majd eladni azaz a hígítás valószínűleg áresést generál
persze a túlértékelt apportot leértékelgetik aztán újraelőáll az előző helyzet
nem egyedi a történet, jellemző a névértéknél olcsóbb papírokra
EX remélem nem bántottalak meg, de a múlton nem kell ennyit bánkódni!
Ez a tőzsde, hidd el! Ameddig ezt nem érted...
Ha én nyerek egy részvényen azon más ember veszít és fordítva! Az tény, hogy a mutyizással kapcsolatban nem tehetünk semmit, ezt az MNB-nek meg természetesen a BÉT-nek kéne foglalkoznia! Kizárni őket, börtönbe tenni, és elvenni az egész vagyonukat és szétosztani azoknak akik vettek és hittek a rényvényeikben.
Részemről tényleg most már csak ennyi!!!
Hát ez az, aki akarta észrevehette volna akkor is, miért a MNB-nak kellet észrevennie. Vagy mit hittek, hogy senkinek sem tűnik fel? Ezt nem értem!
Ez olyan mintha kiírnám a BÉT vagy a saját honlapomra.
"Sziasztok! Most mentem lopni!!! Találjatok meg!"
Túl nyilvánvaló.
Teljesen igazad van, se Te, se én, de szerintem más sem vette észre! :(
3 milliós cégért fizettek 3,65 millió részvényt amit természetesen a zsebükbe landolt.
De ez már a múlt, ezen rágódni nincs értelme, majd a nyomozók ki fogják deríteni, hogy mi történhetet, aztán akik ezt tették szépen meglakolnak érte.
Most mások a tulajok, reméljük, hogy ezek tényleg csinálnak is valamit! És nem mutyiznak mint az elődeik, én remélem így lesz!
EX-el ne foglalkozz össze-vissza ír értelmetlenül mindent ami eszébe jut nem Rád figyel. Csak a megbántottságait írja le! Javasolnék neki egy pszichiátert, vagy pszichológust biztos nagyon szívesen meghallgatná!!!
FUSO: RALLY!!!
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)