Az otp-n én is nagyot buktam még 2010-ben,a hurrá optimizmusban vettem 7,100 körül,azon a tavaszon lett 7,400 is,sajnos nem dobtam,bíztam a kormányváltásban,meg akkoriban már megjelent 9,000-es célár is...aztán jött a nyár,Kósa államcsődös kijelentései,pár nap alatt közel 1,000-et esett,és csak a kezdett volt,6k körül dobtam,elvesztettem a bizalmam a papírral kapcsolatban,aztán jöttek a negatív hatású hírek,mnyp...stb...ekkor már örültem,hogy nincs egy otp-m sem,a négy év alatt az jött le,de lehet tévedek,hogy az otp-t szinte tudatosan fárasztják,mint a horgász a nagyhalat,az jó kérdés lehet,hogy közben kinek készítik elő a terepet,reményeim szerint az fhb-nak,ha igen,pár éven belül a 2k sem élerhetetlen.
Nincs oka szerintem senkinek se kinevetni.Aki nem ismeri el,hogy volt már szép bukója az konkrétan hazudik.
Richter 4800 megvolt,sőt 4888.Ezután jött az 5300-as Erste célár ami aztán már nekem nagyon gyanús volt,főleg,hogy Erste.
/valamikor persze még az is meglehet de ,hogy nem most azt ők nagyon jól tudták/
Őszinte leszek hozzád, nem rég óta űzöm a tőzsdét, és nem akarok azért úgy járni hogy mint 1-2 hete a Richter.. (most kinevettek :) Hogy bevetették meg elhitették velük a 4.800-as célárakat, aztán jött a kemény pofon.
Itt mondjuk remélhetőleg ilyen nem lesz, meg amúgy is inkább még vételen gondolkodok..
OTP-vel viszont már 3-4 éve masszív 18%-os bukóban ülök.
Ott még mutyi van sajnos,remélem nem sokáig.
Itt is átéltük,320-on mindenkinek ajánlgattam de nem sok bizalom volt akkor.Aki kihagyta ,hát szívhatja a"fogát".:)
FHB:Most vedd!