Választások jönnek és el kell játszani, hogy az ország 1 gyenge semmi. Megy majd a káoszkeltés az előző kormányok támogatóinak köszönhetően. Ezt fel lehet használni majd az ellenzéki kampányban. Én erre hajazok és szerintem ez a scenarion a legvalószínűbb. Anno Soros egyedül pár haverjával beverte az OTP-t egyszerű hangulatkeltéssel egybekötve..-1
Jovo hete(kbe)n kiderul, hogy konyul a piac vagy csak 1-2 nap beadas volt globalban
FHB technikai allapota szilardnak mondhato (gyakorlatilag csak veszik a papirt az utobbi 3 honapban)
Toredelmesen bevallom, hogy a nap vegi beadas en voltam - a globalo hangulat miatt leptem ezt. Hiaba cukor a papir, a pillanatnyi helyzet miatt full kp. Bar meglehet, hogy minden szakadni fog es lesz egy 10-20%os lezokkenes rovid tavon (par het), es FHB tartja magat, esetleg tovabb menetel, ami igen kis valoszinusegu, ha a vevo olcsobban is megkaphatja a papirt. A kerdes, hogy lesz-e egyaltalan valaki aki kiszall a papirbol.
Az OTP azert az egy nemzetkozi bankcsoport, nem emlitheto az FHB-val egy kategoriaban pillanatnyilag.
A jelenlegi kormanyzat barmennyire is szeretne a hazait helyzetbe hozni, azert az elmult fel evszazad alatt az internacionalistak olyan poziciokat epitettek ki es folyamatokat inditottak el kishazankban, amik erosen korlatozzak a mozgasteret. Reszeredmenyek vannak, de az (esszeru vagy inkabb kenyszeru?) kohabitaciok erzekeny egyensulya minden teren dominal, es negativ kornyezetben relativ visszarendezodes is vegbemehet (a hazai karara).
=> fillérekért átveszi majd az FHB és mi jól meggazdagszunk
ennel arnyaltabb a valosag, mert sok mas tenyezo fuggvenye ez
Írtam az OTP-s általad nevezett csordának, hogy kisbüfik kiszállás, szakadék jön, ébresztő. Nem lesz már 8000 ez a papír soha, de hamarosan a 3000-et is csak hírből fogja ismerni. Nyitottam is rá egy csúnya shortocskát, hozzon egy kis pínzt. Longos OTP-sek szidalmait várom. Jöhettek nekem az országgal, hogy mi lesz ha az OTP tönkremegy... A válasz az, hogy fillérekért átveszi majd az FHB és mi jól meggazdagszunk! ÚGY LEGYEN!
Ril én voltam a RÁBÁ-ban bérelt munkaerő.
Fél szemmel figyeljed az S&P-t, mert ha ott padlóznak, akkor munka nélkül marad.
Beszállítója a: John Deer, Meritor, Dana, Marmon cégeknek.
Szenteste beszéltem egy korábbi munkatárssal, aki szintén nincs ott, de találkozik RÁBÁ-sokkal. A melósok mutyinak tartják a rallyt.
FHB:Most vedd!