Hír, pletyka mozgatja minden terméknek az árát, ezek nélkűl soha nem tudnál keresni a tőzsdén.
Szerintem az eddigi emelkedés nem egy felszúrás volt. Ez nem spekipapír, és nem is az EMASZ legutóbbi mutatványa, amitől itt többen félnek. Ez nem fog hirtelen visszahullani a porba.
Nagyot ment, ez a TA elemzést megnehezíti, és nagyot is adhat vissza - de még a trend fordulása nélkűl.
Ha pedig idővel mégis mindennek az ellenkezője bizonyosodik be, semmi gond. Én már veszteséggel nem tudok kiszállni. És x idő múlva benne leszek a köv. emelkedő mozgásban is - amely remélhetőleg már tartósabbnak fog mutatkozni.
Lehet ez a kis meg ingás és csökkenés a Demján keverésének köszönhető,nem hogy arról beszélne mi van a csódás Cigpannoniával,ugye bevezető ára volt 1000-Ft most ér 258 Ft ot.
Bármi lehet. Pusztán arra utaltam, hogy a jelenlegi helyzetben a pletykák és hírek mozgatják az árat(+,-), és ezek általában a nagy játékosokhoz előbb eljutnak
"ez alapján 650 alá nem várom. ha mégis, akkor lefelé tört ki."
Érdekes.
Téged ezért nem minuszolnak.
Pedig vmi hasolnlót írtam, ill. szerettem volna.
Engem biztosan azért mert, ha letörne, látnék pár szintnél beszállási lehetőséget?
Nyugalom, a hosszú élet ritka:)
Ahhoz hogy emelkedni tudjon néha vissza is kell korrigálnia,ez egyrészt arra is jó új beszállási pontokat ad.De nem mondanám nagyobb csökkenésre számítok.
A határozott válaszom:
talán
:)
Ha akarom egy emelkedő éket is be tudok rajzolni az utóbbi pár napra.
Mindenesetre kezd veszélybe kerülni az emelkedő trendvonal és az 50 órás MA. Naposon MACD eladási jelet készül adni.
Könnyen 600 környékén találhatja magát az árfolyam, aztán köv. támasz 570-550, ezek már jó beszállási pontoknak ígérkeznek. Még lejjebb a napos 50MA 500 alatt.
FHB:Most vedd!