Nekem 590 körül is volt, de el kellett adnom, mert nagyon rövid távú hitelre volt :-( (2 hétre)
Ha jól emlékszem, amikor ez 500-600 körül volt, akkor az OTP hisztéria ment.
Egyébként, most megint van, amit már hosszútávra tudok tartani. Beker 930, 980 és most 1128. Gondoltam hátha lesz egy visszateszt 750-800-ra ezért ilyen magas, de aztán láttam, hogy nem érdemes várni.
Ennél a papírnál nem érdemes 2hétben gondolkodni
Akkor én még zöldfülü voltam és gyüjtögettem az osztalékokat. :)
Majd meglátjuk két hónap múlva igazam van-e.
De az igazság az, hogy már én se nagyon mernék most belevenni, főleg nem rövidtávú befektetésként mert minél magasabban vagyunk annál inkább belefér egy -5/-10%. Szóval csak óvatosan. Kicsit sokat emelkedtünk mostanában, túl hamar elérjük az én általám várt 1300-at ha így haladunk. :)
vélhetően a kérdésed egyik része, hogy van-e NAPONTA FORGALOM? igen, az FHB részvényre naponta kb 25 mó vagy akörüli napi kötés születik (duplikált forgalom=eladások+vételek... azaz összesítve, két üzletként véve figyelembe a két oldalát egyetlen üzletnek!)
másként ugyanis a kötéseket nem lehetne korrekt módon nyilvántartani, azaz nem látszana, hogy egytételben vettek-e meg egy nagyobb mennyiséget, vagy sok kisebb tételből jött össze - ez fontos infó!
Ha már tanultál valamit a kereskedésről, akkor a LIMITÁR és a stop loss használatát ajánlom!
Vaktyúk is talál szemet, de lehet, hogy a lábára lépnek és akkor tyúkszemet :-))
FHB:Most vedd!