Lesz ez még 1500 is,söt lehet előbb mint várnánk,én nem érzem kicsit sem ki kellene belőle szállni,csak az bánom nem még nagyobb pakkal vagyok benne.1510 en vagyok benne eladó,de fontolgatom idővel még feljebb teszem ezt.
Kivásárlásnak, egyre csökken az esélye. Szeptemberben lett volna esélyes, és a december 18.-ai tender kihirdetésig lezongorázni, mert aznap már robbant az árfolyam. Akkor 550-ért, majdnem mindenki adta volna, ha az nem ütközik az árfolyamon kívüli más kritériumba.
"Meg abba is érdemes belegondolni, ha ennyire megy a mutyi, akkor bármikor ki is szervezhetik belőle az FHB-t úgy, hogy egy-két tűzközeli ember kap azért valamit, míg a nagy többség hoppon marad"
Ezt kapásból cáfolja Spéder 2,5 millás db, utolsó pakkvásárlása. Ha a te teóriád alapján történnének itt a dolgok, akkor Spéder nem a bankunkban növeli 20%-ra a részét, hanem a Zrt.-ben szerzett volna tulajdont. De már ezt is írtam, hogy ez irányunkban korrekt volt. A BÉT-en megnézném azt a céget, akinek a vezetője ennyit birtokol, hogy van-e?
Én ilyenkor bizonyos részletekben szoktam realizálni a nyerőt, hogy csökkentsem a kockázatát a bukónak és ha továbbmegy az árfolyam még mindig megmaradt mondjuk a 60%, tehát nem fogom annyira sajnálni a realizált 40%-ot. Óvatos játékos vagyok. Tehát egy ilyen FHB-s sztorit elképzelhetetlen, hogy nagy tőkével végig megjátsszak, mivel már hamarabb kiszállok.
Azt mondanám, hogy a tisztesség vagy az önmérséklet, de ezen már nekem is nevetnem kell ebben a kontextusban.
A 2/3 sajnos nálunk ezt eredményezte...
Abszolút speka most ez a papír, aki bátor volt és tavaly decembertől idáig tartotta, az nagyon jól tette. De aki pár napja vette és tegnap már el is adta, az is jól járt :)
szerinted a mostani helyzetben ki vagy mi tudná megállítani őket, hogy ne az legyen amit ők akarnak?
ezzel együtt nagyon kiváncsi leszek a hétfőre.
szerintem megy tovább fellllllll.
Meg abba is érdemes belegondolni, ha ennyire megy a mutyi, akkor bármikor ki is szervezhetik belőle az FHB-t úgy, hogy egy-két tűzközeli ember kap azért valamit, míg a nagy többség hoppon marad. Ezért lenne jó világos, tiszta lapokkal játszani (tudom, álom), bizonyos játékszabályok közepette, mert az ember legalább közelítőlegesen tudná, mire számítson. Itt ez most nagyon nincs így, ebből is adódhatott itt a két hónap alatti triplázás.
Így viszont a mutyiparadicsomban, valaki állandóan szop, míg persze mások az előnyét élvezik a dolognak. Most épp az FHB-sok a f@sz jó oldalán állnak, de pillanatok alatt fordulhat a helyzet. Sajnos...
A kisrészvényesen szempontjából pedig így a részvénytulajdonlás egy ruletthez hasonlítható, most mindenki nagy tétben rakja a pirosat, mert a piros számokon úgy tűnik ragasztó van, csak aztán nehogy valaki kicserélje a számlapot, és aztán egyre csak a fekete jöjjön...
FHB:Most vedd!