Köszi....szóval majd utólag kiderül...a napokban DT-eztem, de jobbára az Erste számláját gyarapítottam vele, remélem nem rossz időben döntök a "maradás" mellett
Nézd meg hetesen a chartot, 950 tűnik nekem mint bázis, amiről fordulást 2011 tavaszán én is megjátszottam 1040-ig, meg természetszerűleg minden kerek 100.
Köszi!
Így már tisztábban látok. Akkor van benne potenciál, már csak az a kérdés, megnyerik-e. Az FHB nem köteles arra, hogy nyilvánosságra hozza egyáltalán beadta-e a pályázatot?
A másik, hogy jelen árfolyamnál megéri még beszállni? Vagy már nagyon beárazta a piac és majd csak akkor fog jobban emelkedni, ha már kiderül a valós győztes?
és még itt nagyon arra megy ki a játék, hogy piacot vegyenek el az OTP-től.
Csányi bácsi sem véletlenül szállt ki tavaly nyáron, sőt még amit decemberben kapott OTP részvényeket azt is 1-2 nap után eladta.
Csányi jelen pillanatban 10K db OTP részvénnyel rendelkezik.
szinte 0!
54% Posta, MFB részt tendereztették most. A maradék a korábbi Takszöv tagoké. Takaréknak nincs devizahitele, és az NPL90 ráta 7%, EPS 3mrd HUF. Értékes nagyon, mert nyereséges, kicsi a 90 napon túliak aránya.
"Sziasztok!
Meg tudná nekem fogalmazni valaki, hogy az FHB a Takarékbank pályázat megnyerésével milyen lehetőségekhez, bevételekhez juthat? Magyarul miért éri majd meg hosszabb távon?
Köszönöm!
London30"
Akkor számszerűsítve a Takaréknak 3mrd HUF EPS-e van. Ez 66 milla FHB részvényre 45HUF/rv, amiből 100% FHB-ba integrálódva 500HUF körüli árfolyamértéket ad.
FHB:Most vedd!