Szia ! Borzalom ami itt megy. :-) Mire nem képesek,hogy ..................... Nekem nincs szükségem arra,hogy így viselkedjek azért,mert veszek részvényt . Vajon ide hányan fognak visszajönni más nick néven ??? Ma is vettem és nem volt szükségem rá,hogy nyomjam a dumát elősegítve a vételeimet. Ha beadták 2-3 napon belül akkor jövő héten meglesz várhatóan a Bírósági "pöcsét ). Ha esetleg visszaadták nekik hiánypótlásra akkor még plusz 3-5 nap. Budapesten van aki csak ilyen ügyekkel foglalkozik. 15 munkanap ! Gondolom minden papírt beadtak. Könnyű pénzt senki ne várjon. Itt hónapok kellenek szvsz ,hogy igazából meglássuk ,mi is lesz a papírral. 1 évet azért érdemes várni. Ha "csak" duplázik az jó éves kereset. NEM 3 % !!!!
Most leírom a saját véleményemet:(egy hónapja más volt,ezt is hozzáteszem-akkor felszámolást vártam,vagy legalább is brutális több száz millió új papírt...) 1.szóval mivel a kötvények saját maguknál vannak,megegyezés lesz(bíróság is elismeri majd)-ha elsőre nem is,de elfogják érni valahogy- 2.a bét tartozást össze fogják valahonnan szedni(feltétel,hogy kikerüljenek ebből az elkülönített kat.-ból..) 3.az árfolyamot valahol itt kell tartaniuk,mert ha ki akarnak szállni,akkor 1-2 fton biztos nem szeretnének... 3.a a kategóriaváltást mindenképpen meg kell tenniük,mert,ha valaha el szeretnék adni a tartozásért kapott részvényeket ilyen rendszerben lehetetlen lesz eladniuk....(nagy mennyiséget így nem lehet a piacra vinni-lásd:Bandi,pedig itt 40-szeres darabszám lesz...) 4.a standard kategória meg annyit amúgy is lök az árfolyamon ,hogy tudják adagolni,ha nem is lenne értelmes befektető... 5.Van Est részvényem,és ha indul vagy esetleg nagyobbat visszaesik veszek még...,de ahogy más én se tudok semmit(de ti sem),mert,ha tudnám,hogy mondjuk 80ft lesz-sajnos nem tudom-,akkor a most épült házamat holnap eladnám és 30ft-ig mindent megvennék... 6.Venni az vegyen aki szeretne és saját döntése alapján,aki eladni szeretne,az tegye nyugodtan! További szép estét!
A bét díj évente max 2-2.2 millió ft akkor a tartózás büntikkel együtt max 15 millió forint... ezt ,ha megegyeztek(szerintem magukkal) ki fogják fizetni..
Itt páran írnak marhaságot! aztán a főző topikban virágnyelven megbeszélik a forintozás menetét a lényeg, megszállnak rv és forintoznak, és ennek megfelelően hazudnak! amikor negatívak akkor venni akarnak!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))