hát nem tudom abban mi szép hogyha benne ülsz akkor infarktus vagy stoke kerülget, ugyanis értéktelen tehát még funda alapon sembízhatsz benne (ugye pl. egy mol, otp..stb esetén legalább ez a lelki támaszod megvan)
415.
Ne,hogy eladd.Tartani kell.Nem kicsik veszik.Ez a lényeg.Ez hosszabb emelkedést vetít előre.
Kicsik nem akarnak hinni a szemüknek.Mióta átlépte a 200-at lefelé várják.
Ma volt az 1 korrekció.A héten 500 felett lehet.
Lehet érdemes hosszabbra tartani,mert ma még elképzelhetetlen árfolyam is jöhet.
Reggel óte egyfolytában írogatom,hogy venni kell.(tudom te 500db-ot vettél)
Én tényleg azért írok,hogy ne csak a nagyok nyerjenek.Azért károgtam itt régebben pl:marslakó is elküldött,de a fordulatot megjátszottam és tudom,hogy kevesen vannak itt a papírban 10edb felett,mint én.
Most már bánom hogy kiszálltam, de a stop az stop. Szépen visszamászott amit nem gondoltam volna.
Ha nem gond azért itt maradok, kiváncsian várom a dolog végkifejletét.
(csak nehogy rám süssék hogy pozin kívülről beszélek)
Az a kérdés,hogy neki megyünk-e a 400-nak megint.Szerintem igen.
Holnap pedig kevesen lesznek az eladók,mert azokat ugrasztották ki.
Aki a fesztiválokat semminek tarja.Brumex
Az tényleg szegénységi bizonyítvány.Hatalmas külföldi,de akár belföldi növekedés is lehet belőle.
Gerendai nyilatkozta,hogy fognak újat szervezni (pl.Horvátország)és lehet,hogy más piacra pedig vásárlással törnek be (pl.Szlovákia.)
Igen.Mindjárt megint 400.
Hol a limites esés???
1 hete írom,hogy nagyon erőss a papír.Ez a mozgás arra utal.Mire leírtam 400 felett.Most a károgók holvannak???Főleg akik már 200-nál nyomták a dumát.Vétel van!!!!!
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))