Én ettől a csávótol most lefostam a bokám.! :)) Ha esik holnap elsők között likvidalok minden pozit. Nincs ilyen szerencsém szerintem hogy kapjak olcsóbban egy ilyen hírre mint a mai!
Nem veszek. All in vagyok ebben. Csak nem tetszik a sunnyogás. De írd le hogyan tud ide bejönni Fundamentum úgy hogy ne legyen újabb sok százmillió új részvény. Mert jelenleg 258 millió db párosul nulla értékhez.
Teljesen mindegy melyik lesz. Ez nerrrrr. Megfer két dudas egy csárdában. Ellenben a nordosok erre vártak és most mégsem oda megy. Örüljünk már faszom! :) a tippem nord le est fel holnapra!! Yess fucking yess. Ha lefelé megy? Lolll veszek meggggg!
Vakon vagy haverrr. Ezt szarrá tépik holnap. Hülye aki elad itt úgy hogy tudja mi lesz. Gondolom vennél még és most próbálod a kételyt kelteni. Szopoooooo XD
akkor szólhatott volna előbb is, rajtam nem múlt volna! 😂 szvsz jön még hír kgy-ig. nem látom még a teljes képet, de jó lesz ez. valszeg nem nyárra, lehet h 1 év is kell majd, de sínen vagyunk. még a piac is feldolgozza az infót, szóval akár esés is lehet, de ez eddig egy beváltott ígéret volt. bcs nem várt kgy-ig az első bejelentéssel. egyébként meg tremmel szórja, akinek szeme van, látja. 😂😂
Hoppá! Most jöttem meg sörözésbol. Micsodaaaa?! Na csacsa y azt hiszem nyugodtan tartás mostantól. Ekkora név nem a semmire jön. Jesszus mi karrier. Estbe nem kérdés miért jött! Éljen a lufi, zárjuk is be!
Szerinted akkor IT vagy Telekom vagy mindkettő? Emellett ha a vasárnapi választások miatt volt ez az időzítés, akkor a kgy-re már híreket vársz a befektetőről?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A