Csabaaaaaaaaaaaaaa! Kérlek ne ML-nek add el a céget, mert akkor ráb_szunk! Bárkinek csak ne neki. (Opi 611 tőkeemelés és most 314-et ér a rv, Konziban 314-en tőkeemelés és most 154-et ér a rv.)
Semmi gond. Nem tudom. Hasraütésre szvsz. 500k-1m darabot csak megvesznek nem? Ez kb. elég az általad mondott 15 %-hoz. Feelt kell kérdezni, hátha ért hozzá.
Igen, bocsi. Kicsit egyszerűen kérdeztem. Úgy értem mekkora tőke mozog a nagyságrendileg a bux kosár vételében aminek az a 0.25-0.5 része ide kerülhet? Csak megbecsülni, hogy az milyen mozgást indukálhat itt. Tényleg meglökné-e azzal a 15%-val nagyjából?
Tavaly nyáron elhangzott az is, hogy a jövőben kizárólag nagy vadakra lőnek majd. Az azóta eltelt időben viszont nem került sor semmilyen nagyobb akvizíciós bejelentésre. Folyamatosan
keressük a lehetőségeket, annak hatására viszont, hogy kizárólag nagy
horderejű üzleteket akarunk megvalósítani, sokkal hosszabb tárgyalási
folyamatokat kell végigcsinálnunk. Amint ezek végére érünk és sikerrel
járunk, be fogjuk őket jelenteni.
A mostani tájékoztatóból kiderült, a befektetők 2 darab
Konzum-részvényükért egy darab új Opus-részvényt kapnak majd, amennyiben
részt kívánnak venni az új társaságban.
Akkor elkonyveltel 2,5-3 millas bukot :/ bar a lelki feltoltodes biztos levon belole 1 misit. Sok sikert mashol aztan gyere vissza minel elobb mert az jo nekunk is!
Tudom nem illik ilyet, de úgy emlékszem 140 körül szálltál be újra miután visszajött a zs-d a Volvo megvétele után. Igaz? Most milyen átlaggal szálltál ki? 98 kb.? Az 30% bukta nagyjából. Ehhez képest milyen jókedvűen felszabadult és vidám vagy! Jó ezt látni :-) ....
feel
ma, 17:45
Millasreggeli musoraban azt mondtak penteken jon a BUX kosarrol a bejelentes. Zaras utan lesz fent a BET-en valoszinuleg.
00válasz erre
A sok mínuszra alapozva úgy tűnik sokakkal elentétben, szerintem sem lesz nagy durranás belőle még ha a bux-ba is bekerül akkor sem, de sose lehet tudni. Nagy vagy hogy nem öntötted ki egyben ezen a kevéssé likvid napon. Köszi :-) !
Mondjuk, ha ez lett volna az eredeti terv is, akkor Mediaworks zrt -> nyrt, tiszta sor. De minek kellett akkor az E.M. Prime Holding kft a jövőbeli apportokhoz? Ez nem világos nekem.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A