Nem lebeszelek és nem fel. Sose tettem. A saját nézőpontomat írom mindig. Nem szeretnék már venni, de ha úgy adódik akkor természetesen vásárolok meg, mert továbbra is hiszek a dologban. Csak annyi hogy kicsit kitoltam a varakozasaimat kov tavaszra. Ennyi történt semmi több.
Remélem igazad lesz. Én továbbra is hiszem hogy nagy kaliber lesz a másik oldal. De jvo tavaszra kb. Persze van egy olyan kis érzésem hogy nem huzzak dec 20 ig, ahogy te is mondod! De nem fog csalódás okozni ha mégsem, így a helyes.
Tegnap óta biztos vagyok benne, hogy nem húzzák december 20-ig a deal zárást, sőt abban is, hogy a Delta pakkal együttesen fog fény derülni a 156M új részvény nagyrészének a sorsára is. Izgalmas hónap előtt állunk. Most van a vihar előtti csend. ;-)
Egy névváltoztatás miért járna árfolyammozgással? Ezt már legalább kétszer beárazták.
Törölt felhasználó2019. 10. 02. 09:01
A vállalat közgyűlése megszavazta tegnap a névváltást és további
pontokat, de ez az árfolyamon nem látszódott meg. A nemzetközi hangulat
egy kissé labilis szeleket fúj a parketteken, így nehezebben
kockáztatnak a befektetők, főleg hogy nőtt az amerikai kamatemelés
valószínűsége. Az Est Media számára a 130 forintos szintek jelentenének
új stabilitást.
Nem hiszem hogy sok minden már történne ebben az évben azok kívül hogy lezajlik a deal. Sajnos az jövő tavasz lesz hogy látványosabb legyen az árfolyam, és talán addig a másik oldal is befut. Ez van. Én így látom.
Mészárosék pont most próbálják racionalizálni a holding működését, beolvasztani cégeket, míg a kisebbségi részesedésüket pedig eladogatják. Nem hiszem, hogy egy ilyen folyamatban pont felvásárolnának egy IT céget, hiszen most adtak el egyet.
Most, hogy a közgyűlés meghozta a szükséges határozatokat, az EST részéről a végrehajtások törlését kellene felpörgetni, míg a Delta részéről a bank hozzájárulásának a beszerzését. Szóval ez most egy csendesebb időszak lesz, kevesebb hírrel számításaim szerint. Kíváncsi vagyok, hogy az árfolyam miként fog erre reagálni.
Tegnap elhangzott, hogy közlekedés fejlesztésekben vett részt az egyik új tag korabban. Szerintem vasut 4.0 rendszeruzemeltetes (is) a befuto... es remelhetoleg egyszer letrejon a mashol mar termeszetes, egyseges kartyarendszer is, ami barmely utazasi formanal hasznalhato es barhol toltheto ra penz menet kozben is. Lasd. Izrael. Az erkezo Agi, akire utalt Konyvvizsgalo korabban M.Á. , aki tavozott az Opusbol.... https://www.portfolio.hu/gazdasag/20180905/szijjarto-bejelentette-a-v4-orszagokat-osszekoto-gyorsvasut-epulhet-296858
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A