Sziasztok! Nem nagyon leszek mostanában, mert múlthéten leszívtak páran a rinyájukkal. Csak egy tényt írnék: zsolte77 régóta velünk van, de már a szamuráj, marsi, kimpaa és még ki tudja kik is részvényesek.... Lufi bezárt, Estet vettek.... Józan gondolkodást kívánok mindenkinek ! :)
Én a folyamatos Nick váltás értelmét kérdeztem tőle. Az csinál ilyet vsz akinek vaj van a füle mögött vagy szeret piszkosan játszani (felduma leduma nickek) ;)
"Hol van "szabadon" 135 milliárdos cég, ami ide jöhetne?" . Nem kell,hogy 135 milliárdos cég jöjjön ide.Elég ha néhány év alatt ekkorára nő az értéke.Nem árt újra nyomatékosítani,hogy talán az ország 2.legbefolyásosabb NER-es üzletembere a tulajunk,ezáltal óriási növekedési potenciállal.Mészáros pár éve még sehol nem volt a leggazdagabb magyarok 100-as listáján,ma első,köszönhetően a NER-nek,ezért nehéz tippelni mire viheti a cég,ezért nincs céláram.
Azt látom hogy a vágyvezérelt cégértékelés 15 milliárdnál jár estnél. Ugy, hogy nulla érték van benne. Innen tizszerezni azt jelenti, hogy 150 milliárd ftra értékelik fel. Ehhez mit kell bepakolni? Hol van "szabadon" 135 milliárdos cég, ami ide jöhetne?
Úgy írsz a duplázásról,mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne részvényeknél,főleg rövid időn belül. :)) "Mit akartok még?" Na,ez egy jó kérdés.Nekem jelenleg nincs céláram,csak azt látom,hogy ezen a szinten alulárazott a cég.Amíg nem kerül be a funda,és hozzá a tulajdonosi várakozások,jövőbeli tervek addig nehéz belőni mire számíthatunk,de a sokszorozásról annyit,hogy szerintem nem sokan gondolták az Opus/Konzum/4IG-ről sem,hogy akkora árfolyamot elérnek amit elértek.Tőzsdén bármi megtörténhet,soha nem mondd,hogy soha,hogy közhelyeket durrogtassak. :)
5 forintról megvolt már a tizszerezés, onnan még háromszorozott. Mit akartok még? Egy duplázás még benne van valószínűleg a konkrétumok kiderülése környékén. De azért innen várni újabb sokszorozást elég veszélyes
Támogatom,legyen csak meg a kitörés utáni visszateszt,legalább visszaveszem a játszóst,aztán mehetünk újra fel egészen 200 fölé az újabb részesedésszerzés,apportok hírére.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A