Szvsz biztos lesz valami profit termeló cucc, ha hamarosan prémium kategóriások akarunk lenni. 'Üres' cégnél furán mutatna a prémium kategória, illetve a meghatározó BÉT tagság.
Szvsz is. Ugy latom itt tobben a kapitalizacioban gondolkodnak. Vagyon(sajat toke)/reszvenyszam. Igy akarjak beloni a kezdeti arfolyamot, azt hiszem...
Azért kíváncsi lettem volna az elképzeléseidre. Szerintem azért az egy rv-re jutó sajáttőke sem mellékes az árfolyamnál. Főleg, hogy a profittermeléshez nem árt ha van egy már működő gépezet a háttérben. Első lépésben szerintem az előbbi jobban befolyásolja majd meddig megy el az árfolyam.
Bocsi , de teljesen mindegy , h én hogy képzelem el. A tökeemelésnek megvannak a különböző technikái , melyeket törvény szabàlyoz. Nem tudom melyiket választjàk . Itt összekeverednek olyan fogalmak mint jegyzett tőke, saját tőke, rv àrfolyam , piaci kapitalizació . Ugy gondolom a rv árfolyamàt leginkàbb a profit-termelési képesség befolyàsolja. :-)
ÉN meg azt nem értem, hogy 177 környékén milliárdos forgalmak voltak. A vezetőségi tag is 177,5-ért vásárolt. BCS is 177-en vételre ajánlotta. Gondolom azért mert sokkal több lesz.
Minel alacsonyabb az ar,annal tobbet kell atadniuk. MInel magasabb,annal kevesebbet. Bar megkozelitoleg sem latszik ugy,mint ha ez akarna megvalosulni.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A