A korábban várt oldalazás folyik a részvényben még egy-két hétig. Gyűjtögetik a részvényeket folyamatosan. Igen spekulatív részvényről van szó, tehát a vétel kockázata sem kicsi, de a 62-63 Ft-os szinteken érdemes vásárolgatni a részvényből. Célárfolyamunk: heteken belül névérték! A Stop szintet érdemes beállítani mindenkinek, aki spekulatív vételekkel megpróbálkozik.
Támasz: 62 Ft, Ellenállás:66 Ft,70 Ft
www.trendlines.hu
Törölt felhasználó2007. 03. 07. 11:37
Indul a banzáj.
Törölt felhasználó2007. 03. 07. 11:27
Érdekes ,hogy eltüntek a pufferek az eladói oldalról.
Törölt felhasználó2007. 03. 07. 11:16
Kezd alakulni a vételi oldal.
Törölt felhasználó2007. 03. 07. 11:07
Érdemes figyelni az econetet mert magával húzhatja a Phylt is.Mindent bele eco és phyl
Törölt felhasználó2007. 03. 06. 22:51
az eco már a bux előtt jár, most a bux reggel biztosan megindul...
utána mehet mol otp fotex...
vele mehet a phylax...
egy összetett mondatot idézel...
a mondat második részére vonatkozik az 50 %, hiszen a másik 50 a miénk...(mármint phyláé vagyis a miénk részvényeseké.........)
a 74% egy meg nem nevezett céggel kapcsolatban hangzott el...t.i. hogy lehetőleg többségi - ellenőrzést biztosító pakettet vegyünk...
a felsorolt profilok nem idegenek a phylától, sőt jól kiegészítik jelenlegi tevékenységét..
Nekem az a véleményem a még további esésről, hogy nem sok papír van most a tőzsdén, szerintem szinte egy se amelyiknek a mostani értéke a névérték árának a fele alatt lenne.
Miért épp a Phylaxia lenne az, amelyik mondjuk 50 alá esne? Mert gomndolom van aki ezt várja. Szerintem innét már csak emelkedés lehet és hajrá most vásároljon mindenki belőle, mert a cég terjeszkedésbe kezdett!!!!
Erősödő Phylaxia