Buxi, hát én bevallom férfiasan, hogy ezért van nekem ma is több Phyl részvényem, mint múlt héten.:) 26-on én ma 35K-t vettem. Az ember mindig csipeget egy kicsit, esetleg ha meglódul a szekér elad egy kicsit, olcsóbban visszaveszi egy kicsit. Aztán valahogy mindig több részvénye van, és a számlámon is egy kicsit több pénz van.:) Ebben a hisztiben 26-on vegyen, aki tud. Számomra a könyv tanulságos. A nap folyamán eddig nem nőtt az eladói oldal 27-en. Ha elül a para, megyünk tovább.
A Phylaxia Pharma Nyrt. (a továbbiakban úgy is, mint Társaság) értesíti a T.
Befektetket, hogy a finanszírozó bankokkal történt megállapodást követen, 2008.
március 17-i jóváírással eltörlesztést hajtott végre, melynek alapján a Társaság
hitelállománya 280 M Ft-ra, a 2007. január 1-i állapothoz képest mintegy 33,33 %-kal
csökkent.
A 2007. évben zártkör alaptke-emelések útján végrehajtott készpénzbevonásból
származó, a fejlesztések és a hiteltörlesztés keretében eddig fel nem használt összegek
a Társaság hosszú távú céljaival összefüggésben, kamatozó bankbetétként állnak
rendelkezésre.
Tájékoztatjuk a T. Befektetket arról is, hogy a Sintopharm S.P.A. (Via Togliatti no 5,
I-42016 Guastalla, Reggio Emilia, Olaszország) a 2007. október 23-án kelt
együttmködési megállapodás alapján - a gyártási klauzula megvalósításának els
lépéseként - bejelentette igényét három stratégiai jelentség termékének a Társaság
Bábolnai GMP Gyógyszergyártó Üzemében történ elállítására. Az érintett termékek
teljes egészében az itáliai piacon kerülnek értékesítésre; a jelzett gyártási volumen az
üzem több mszakkal bvíthet kapacitásának kihasználása szempontjából
meghatározó mérték.
Azt nem tudjuk biztosra, hogy mi lesz, de azt látjuk, hogy mi van. Ma adják 26-on. Már majdnem egy milliót. Most valaki vett egy keveset 27-en. Nem hiszem, hogy szembe tudunk menni most a piaci hangulattal, de 25 az szilárd támasznak tűnik. Persze ettől még bármi lehet.
Rob ki tudja mi lesz itt nem aza kérdés hogy ki miben hisz jézusban vagy Alahban én sem hittem hogy eladom a részvényeim és néhány nap és visza veszem olcsóbban pedig már sokszor megcsínáltam ezzel a részvényel.
Krizinger, ha elöl álsz még szerencséd lehet 25-ön. Ilyen negatív környezetben természetes, hogy adnak néhányan.
Szerintem is meg lesz a 25 visszatesztje, de nem hinném, hogy alá mennénk.
Erősödő Phylaxia