Megértem elkeseredetségedet! :o(
Mondjuk ha minimum 1 évvel ezelőtt kezdted volna a tőzsdézést, semmi baj nem lett volna! De év eleje óta mindenki az összeomlást várta. Ha már akkor is olvasgattad volna a topikokat vagy valaki hozzáértő véleményét kikéred biztos nem kerülsz ebbe a helyzetbe!
Még tanácsot sem tudok adni, mi lenne a jó! Mi van ha ez az alja, de akkor mi van ha ez mégközel sem az?! :o(
A kamat gondolom ketyeg rendesen!!!
Menteni a menthetőt?
Igazad van pabbito, add el! Nem kell ezt nézegetni. Korábban, mikor elpasszoltad, akkor itt már vettél volna. Most telhetetlen vagy . nem baj, emberi tulajdonság.
Még úgy gondolom, hogy nem adom el. Kiszámoltam, hogy amennyít a jegyzés elötti eladásomon nyertem, ha a mostani pakkomat 18Ft-on adom el még akkor 0-lás vagyok. Megkockáztatom.
Ezt korábban is megtehették volna nem gondolod?
De ha ennyir félsz az öntéstől add el! Ne várd, hogy valaki győzködjön az ellenkezőjéről! Egy egy megérzés néha segíthet!
Én attól félek, hogy 25-ről 2millió 24-ről az 1miilió db puffert kiveszik és kb 2millió db leöntik 20FT-ra és akkor egy jódarabig elnézegethetem a 25FT-on jegyzett részvényimet.
Erősödő Phylaxia