Ecostar! Ezeket még júliusban, aug.-ban lehetett készpénzért jegyezni.
Törölt felhasználó2007. 11. 29. 20:22
Nekem még nincs fent ERSTE-netbroker
Törölt felhasználó2007. 11. 29. 20:22
Sziasztok,
Ezek az új részvények tulajdonképen mirõl szólnak és kiknek kell hogy kapjanak? én aki pár hete vettem n*1000 darabot nekem is kéne hogy új papírjaim legyenek a vásároltakon kívül vagy mi? nem értem mi a lényege?
Nekem sincsenek meg (erste-netbroker), de ezek éccaka nem dolgoznak, szóval ettől még reggelre meglehet.
Egyébként emlékezzetek vissza, mikor negyedelés volt, akkor is brókercégenként változó időpontban kerültek a számlákra a negyedelt részvények.
Az ersténél aznap ez kb. dél körülre történt meg, holott mások már kereskedtek a negyedelt részvényekkel.
mondjuk az hogy ma 5-kor, vagy holnap reggel 8-kor, az mondjuk mindegy
a felháborító az az, hogy kereskedési időben, de nem egyidőben, sőt nem is ugyanazon napon kerülnek oda
portfolio powered by erste, még nincs...eladni nincs szándékomban, így nem bosszant annyira a dolog, de ez már bűncselekmény, mert piacot befolyásoló hírrel való visszaélés történt....
Katát ne idegesítsétek. Azt mondod xx, hogy neked már kereskedési időben rajta volt? Az előbb azt mondtad (lusta vagyok 1 lapot visszalapozni) kb 17 órakor, hogy fél órája...
Az tegye fel a kezét, aki ma a jegyzettet eladhatta volna.
mivel már benne vagyok nyakig mind anyagilag mind pedig nem kevés időm van benne, ezért ki fogom várni míg valami örömöt hasznot is termel a papír, de ezek után hogy én a BÉT-re még a lábamat sem teszem be, az ecccer biztos
nemrég jártam Debrcenben egy előadáson ahol vezérigazgató úrral és sok sok emberkével volt un panelbeszélgetés, egy foszlány arról szólt, hogy a BÉT en milyen sok sok külföldi pénz van és a magyar lakosság nagyon kevéske kis hányada képviselteti magát és megtakarításait a parketten
Erősödő Phylaxia