Muszka!
Én nem szoktam ok nélkül gagyizni és mutyizni. DE a dolgokat bizony néven nevezem. mi köze ennek ahhoz, hogy jó lenne egy komoly esés?
Én nem lebeszélek, ez tényleg tűrhetetlen, ami folyik. A keler esése is jó lenne ezek szerint.
Hát Kata ez nem egy profi cég.Emlékezz a jegyzés utáni kiértesitésre!
Annyit nem tudtak megtenni,hogy az excel táblájukat berakják egy körlevélbe,hogy a delikvens lássa,olvassa,hogy ennyi meg ennyi részvényt kaptam.Mi ez,ha nem gagyiság?Arról nem is beszélve,hogy levelezni kellett velük,hogy kaptál-e egyáltalán,mig rájöttek,hogy értesiteni kell az embereket.Na,ha ezt is igy intézték leshessük a számlát!!!
A bóvli azért túl szalonképes kedves Lazac! Ne kenjük el a problémát. (szmájli, de mégsem)
A duma az volt, hogy a Kelernél van a labda. Ezt most nem így látom, biztonsági tartalékkal kellett volna ezt intézni, hogy ma az előzetes bejelentéshez tudják tartani magukat. Vérfrissítés kellene!!!
Néhány napja milliós tételt vettek ki 27-en.
Biztos nem véletlen. Most sincs pánik hangulat. Pedig mindenki tudja, hogy ma-holnap, de akár bármelyik percben a számlán lehetnek a papírok. Az fog történni, mint, amikor a nagyobb papírok fél éve rallyztak, Mol is ment 20%-ot. mi meg ültünk mínuszban napokig. Aztán hamar mentünk több mint negyven 40%-ot. Hasonló tendenciára számítok most is. Mindenki belül zokog(engem is bosszant), hogy mindennel lehetne keresni, csak épp mi állunk egy helyben, de meg lesz az eredménye.
Az okosak szerintem nem kidobni, hanem gyüjtögetni fogják.
nyugi
Először hír, aztán papír, hogy a negatívok ne tudjanak venni!
Törölt felhasználó2007. 11. 29. 09:58
iszonyú jellemtelen dolog ez (én nem jegyeztem), de akkor sm tehetik ezt a már araboknál és kubaiaknál is divatjamúlt gerinctelen, lagymatag magatartást, nem beszélve a csöndről.
Szomorú vagyok, ez gagyi módon van csinálva. Senki nem mondta, hogy a mai nap kell ezt intézni, SŐT. Ha a mai napra van beharangozva, akkor engem JOGGAL nem érdekel, hagy a Phylától ezt tegnap, vagy tegnapelőtt intézték, de legyen megoldva, hogy ma nyitáskor, vagy egy fix időpontban (pl. de. 10 óra) jelenjen meg (ez utóbbi kisebb eladást generált volna amúgy is, mint egy nyitási kreált vagy valós gap down)
Ez nem lottó, de még ott is fix időpontban van a sorsolás.
Kezdek paprikás lenni, agyagedény országban!
Erősödő Phylaxia