200milliós forgalom tuti holnapra. Sokan arra spekulálnak, hogy nyitó szakaszban eladják 25ft körül és 23ft-on visszaveszik. Na ez nem lehet majd kivitelezni...
Pletyire venni, hírre adni.
Negatív hírre menekülni. (80M papír)
Negatív hírtől nem általános megijedéskor mégsem menekülni; főleg, ha olcsóbban akarja valaki visszavenni, de mindenképp vissza akarja venni, mert fordulhat a kocka.
Sőt, ha ez az UTOLSÓ negatív várakozás a cég belátható jövőjében egy ilyen -ritka mint a fehér holló szintű- névértéken forgó papír esetében, akkor az átlagár csökkentés kísérlete bátor dolog. Gyors kezet, hideg agyat igényel. Vagy szerencsét. Vagy lassú változást. :o)))
Nem folytatom, mert eljutok arra a szintre, mint egy igen használható vez. broki, aki azt mondja, hogy a tőzsdén három irány van. Ezúton is köszönöm neki a sok segítséget. (bruhaha)
Mindenki válassza ki a neki megfelelő forgatókönyvet. Beszállási pontoktól, holnapi döntésektől függően, több igazság van. (akkor is, ha vki ezt határozottan cáfolta.)
Valaki mondja meg, ha a 20millió db és a 14 millió db 100Ft-os papírt összevonjuk, ami 34 millió, az a negyedelés miatt 4-el felszorozva hogy lesz 80 millió?
Az előbb a zsebszámológépet falhoz vágtam. :o)
Ha már mindenki lefelé várja (ami reális) akkor szokott a puska fordítva elsülni. Ha még is felfelé indul majd akkor sokan hoppon maradnak. "Én az örök optimista"
Nem várok semmit Kata. Ami történik, ahhoz alkalmazkodom. Tartás mellett vélhetően veszek, de semmit nem kapkodok el.
Sokszor elmondtam, hogy fordítva is elsülhet a nagy negatív várakozás.
Holnap az osztó dönt. A 22-t azért írtam, mert a záró alapján az a -20%. Legrosszabb esetben be lehet vásárolni. Nekem minden jó.
Erősödő Phylaxia